Ja sam ovako ručno vozio do skoro. Nisam ni znao da postoji opcija dok Nikola ili neko nije otkrio 🤦😀Probaj da kucaš [ SPOILER] Kucaš tekst [ /SPOILER] samo bez razmaka posle prve zagrade...
Ovo je samo za one kojima iz nekog razloga ne radi opcija.Ja sam ovako ručno vozio do skoro. Nisam ni znao da postoji opcija dok Nikola ili neko nije otkrio 🤦😀
Da, ja sam odustao kod druge sezone jer me je smorila The Goonies ekipa. Sad moram da je nastavim kad već kažeš da bude zanimljivo kasnije. Nego neki komentar za Pluribus 8 epizodu ko još nije odustao? Vredi li nastaviti ili dižem sidro?Jes stvarno tu je spoiler.
Stranger Things 4 kakva sezona. Ovo je greota propustiti zbog razočarenja ranijim sezonama. Ovo se odnosi na one kao što sam i ja odustao posle 2 sezone. Ima tu naravno klišea i decijih stvari i wtf momenata ali oni su minorni u odnosu na odlične stvari koje su uradila Dafer braća. Svaka im čast kako su izvukli i nadogradili priču. Ne znam ko je radio na scenariju ali svaka čast.
Što se tiče same atmosfere ovo vrišti za saradnjom sa Capcomom i neku vrstu spinoofa Resident Evil : Stranger Things. Šta bi dao za to ostvarenje.
Ovde su u 2 minuta des više nego u celoj sezoni Pluribusa. Non stop dešavanja non stop.
Večeras krećem S5 taman do 26. da stignem na nove epizode.
I esktra mi je što je svaka epizoda sat i jače. Finale 2 ipo sata proletela.
potpisujem od reci do reci![]()
Očekivao sam da ću videti drugu Claire Danes u sasvim drugačijoj ulozi, ali dobio sam pljunutu sklerotičnu Carrie Mathison i taj Homeland šablon. Jedini momenat za koji sam pomislio da nije sve tako crno sa njenim performansom (nije loša gluma, ali zasićeno do kraja), je peta epizoda gde je na momenat pokazala neku drugu Carrie.
S druge strane, Matthew Rhys je bio puno pristupačniji i zanimljiviji lik. Postoji nešto neizgovoreno što njegov lik čini uverljivijim i intrigantnijim više nego što mu scenario daje.
Što se priče tiče, ne znam šta bih rekao. Nije od serija za neku ozbiljnu preporuku koju bih ja nekom predložio, ali nije ni toliko loša, iako ima previše klišea i rupa što je za današnje vreme nepojmiljivo. Previše mi tih pretočenih osrednjih knjiških obrta i zapleta i kao svaka serija koja je bez punog potencijala, najviše nekako podbaci u finalu.
Samobičevanje se srećom završava narednog vikenda. A sad adio, ko zna kad i ko zna gde.Pluribus epizoda 8 malo bolja, daje po još koji detalj o virusu ali na kašičicu. Kad sam se već kaznio do sada sa ovih 8 epizoda nastaviću i zadnju devetu da zaokružim mučenje 🤣.
Serija se pretvara u apsurd.Au kakav kraj 4. epizode 5. sezone Stranger Things. Da ne spojlujem, tome se nisam nadao, mada moguce da je islo ka tome...
Pluribus epizoda 8 malo bolja, daje po još koji detalj o virusu ali na kašičicu. Kad sam se već kaznio do sada sa ovih 8 epizoda nastaviću i zadnju devetu da zaokružim mučenje 🤣.
Verovatno bez ikakvog objasnjenja sa, dogodine u S2. I onda ce da "mljeju" godinama dok kaplje lova i onda, ako imamo srece u nekom trnutku da istovare kakav takav krajSamobičevanje se srećom završava narednog vikenda. A sad adio, ko zna kad i ko zna gde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari