Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Ne bih se složio za ovo "sve" pošto je Slow Horses makar prvih 2 sezone bila dobra i daleko iznad ostatka Apple TV ponude. I prva sezona Severance.

Ja sam Slow Horses izdržao dve epizode, ali se slažem za prvu sezonu Severance. Mada budući da su Apple, bilo je previše očekivati da se takav neočekivani rezultat ponovi još jednu sezonu.

Ballard odlična prva sezona ..u duhu Boscha kako i valja .Nadam se da će kvalitet nastaviti u sledećoj sezoni .

Queens gambit, odlicna. 9/10, mali problema sa pacingom i ponekim apsurdnostima. Anne Taylor Joy odlicna, kao i ostatak ekipe.

Ransom canyon 1/10, baljezgarija. Jedino sto je dobro je Minka Kelly.

Top Boy odgledao prve tri sezone. Dobra serija ali ocena na IMDB mi je malo prejaka.
Po meni 8 maks

Ja sam počeo da gledam Klarksonovu Farmu, nisam ni znao za ovo dok mi nije izašlo u recomended, i onako sam fan top gear i the grand tour-a, a s obzirom da su obe završene, ovo dobro dođe kao zamena, jeste da je totalno drugačiji koncept, ali baš je zanimljiva emisija.

Uhvatio prvu epizodu na nekom kablovskom Prva tv kanalu Dead Mountain : Pereval Dyatlova pa sam sa suprugom odgledao do kraja sa uživanjem. Vrlo dobra mini serija koja se bavi incidentom Đatlovog prolaza na jedan dosta otvoren način, gde ne isključuje ni jedan scenario ali daje svoju moguću verziju događaja. Usput se bavi i posledicama rata i mnogim drugim temama. Može delovati da su likovi i radnja malo naivni, ali po meni to je sasvim realno ponašanje ljudi u SSSR krajem pedesetih. Tehnični je impresivna, režija, fotografija, zvuk, sve je na vrhunskom nivou. Likovi su fantastično razrađeni i odglumljeni, toliko da mi je poslednja epizoda bila izuzetno teška za gledanje. Izuzetna atmosfera i doživljaj posleratne Rusije, velika preporuka ko nije vezan za anglosaksonske tv serije. Čak nije loše ni pročitati članak na wikipediji koji se tiče ove teme, čisto da bi gledalac znao o čemu se radi, nema spojlera jer događaj nikad nije do kraja objašnjen, samo su dati mogući scenariji. Ja sam na primer znao sve o događaju i uživao sam.

Da li je neko gledao Discovery of Witches, naleteo na TV deluje mi pitko. Inače ne gledam serije ove tematike ali deluje mi da može da prodje. Jel se normalno završava iki je odsečena? Tipa ukinuta ore kraja pošto vidim ima samo 25 ep.

South Park S27E01, epizoda izuva iz gaća.
Donal J. Trump endorses this message 🤣

Odgledao sa S27E01 klincem i pustimo posle 0109 sa Mr.Hankey govancetom. Imali smo full 4DX iskustvo pošto je najmladja u sred epizode prizvala Mr.Hankey u dnevnu sobu. Još je jurim da ne napuni ćega i eto ti ga Mr.Hankey.

P.S. ovde negde i počinje woke bullshit krajem 90ih

I ovo (0109) je ladno orva epizoda gde Keni ne rikne. Top epizoda

Poslednja izmena:
Da li je neko gledao Discovery of Witches, naleteo na TV deluje mi pitko. Inače ne gledam serije ove tematike ali deluje mi da može da prodje. Jel se normalno završava iki je odsečena? Tipa ukinuta ore kraja pošto vidim ima samo 25 ep.
Ja sam odgledao, zaokružena/završena je priča, mada je rasplet možda malo anti-klimaktičan. Ako se dobro sećam to je britanska produkcija, pa otud taj broj epizoda (ne štancuju na silu po sezoni kao Ameri). Meni se dovoljno dopalo da ispratim do kraja, pogotovo mi se sviđa manjak CGI-ja za seriju s ovakvom tematikom.

Criminal Minds 17 sezona

Prvih 5 epzioda dobro ali se posle raspada.
Obećavao je zaplet ali toliko slaba realizacija na kraju da sam se smejao koliko je glupo.

Sve serije su precenjene.
Osim mini serija, koje se zavrsavaju nakon 5-6-8 epizoda.

Tu cak mislim i na slow horses... koja mi je omiljena od tih razvlacecih.

Reci to Toniju Sopranu remek delu 😁.

Ne montam oriču oko Top Boy oko verzija. Jel to jedna serija iki dve verzije ima? Što je najgore imao sam nekih 6 epizoda na hdd 10 godina i nikada nisam odgledao.

Sad gledam verovatno su to bile prve 4 ep.

I ja se kanim za Top Boy, stavio na Stremio u zbirku i samo što nisam počeo...5 sezona - 2011,13,19,22,23, je l to to ?

^^Nemam sta da kazem, sto nisam napisao davno ranije o Sopranos i Wire..
Ali ako ti uzivas u tom sadrzaju, to je najbitnije, zar ne?
Good 4 U :)

SP S27E01 = vrh

Poslednja izmena:
Sopranovi nisu samo ono što se čini da jesu, serija je dvoslojna. Ima dubljih tema koje se prožimaju u pozadini. Elem ne kažem da tebi treba da budu dobri samo kažem da reč precenjeno ne ide uz Sopranove a i još podosta serija.

Ima OK kraj, generalno drama ljubavna ali je ok uradjena i korektno zasluzuje dobijene ocene na imdb, takodje nije ono da je bas plitka

Vrh Dno