Šta je novo?

Poskupljuje fiksni telefon

Da li to iko i dalje koristi kao primarni telefon?

Penzosi

Poskupela je pretplata, fora, sad imas ,,besplatne minute" na fiksnom. To sto ga niko ne koristi i je poenta, hoces-neces, placas. Mnogi od nas nemaju mogucnost kablovskog interneta i moras da cuvas fiksni zbog ADSL-a.

Jel moze Telekomov ADSL uz fixni kod nekog drugog?

Box paket ce biti 100 din skuplji a ima cete 150 minuta na fiksnom i 10mb net.
Mislim da je to ok novac za ovoliko poboljsanje.

Klasicno namicanje para.
Znaju da skoro niko vise ne koristi fixni, ali si vezan da ga svaki mesec placas, iako ga ne koristis, jer ne bi imao ADSL.

Box paket ce biti 100 din skuplji a ima cete 150 minuta na fiksnom i 10mb net.
Mislim da je to ok novac za ovoliko poboljsanje.
Мени поскупљује мислим једно 30 динара и немам 150 него безброј ;) минута. Плус ће нешто ситно да повећају брзину.

I do sad je bilo nesto besplatnih minuta tj impulsa u pretplati. Nije to novo, to je staro.

Ja cu sad iz principa da uzmem sbb fiksnu telefoniju, jeftinija je pretplata a daju 200 minuta naspram telekomovih 150. Nije da mi treba ali me zove familija koja nema ugovore sa provajderima mobilne telefonije a ne mozes h ubediti da uzmu jedan mobilni broj i koriste ga u kuci kao fiksni.

A oni koji su sad na boxu da li dobijaju vecu brzinu sada ili tek kad im istekne ugovor?

Прилично јасно пише:
U okviru pretplate za postojeće i nove Box pakete, od 1. avgusta 2014. godine očekuje vas veća brzina pristupa Inetnetu – do 10 Mbit/s

10mbit je kul, stim sto cu verovatno preci na box3 jer iptv u zivotu nisam upalio otkad sam ga uzeo, a par stotina jeftinije je bilo nego da sam uzeo fon+net+fiksni ovako obicno.
fiksni niko ne koristi, to jeste ali ovo sa boxom je ok

takodje pise I da poskupljuje za 100din, ali ugovornu cenu ne mogu da povecaju a cisto sumnjam da ce povecati samo brzinu zato sam I pitao, posto su to novi box paketi u pitanju, da li ce morati da se ceka da prodje ugovor I potpies se za novi box sa novom brzinom I cenom ili ce I stari povecati na 10mbit a zadrzati cenu do isteka ugovora?

Zna li neko da li ce to jednostrano poskupljenje biti dovoljno za prekid ugovora?

verovatno nece niko biti u obavezi da predje na novi ako nece :) kao kod telenorasto je bilo , oni te prebace ti se zalis i vrate ti stari :)

Meni ovo deluje ok, posebno sto ce biti i box 2 i box 3 i box4. Biras sta ti odgovara. Jos koliko sam procitao svi box paketi ce imati neogranicen fiksni prema svim telekom fiksnim sto moze da znaci.

ja ni nemam fixni aparat :D linija mi sluzi samo za adsl

ja ovaj deo nisam razumeo, ako svi besplatno pricamo na fiksni u boxu cemu nam sluze onih 150 minuta u fiksnoj mrezi?

Pa ovo nije poskupljenje, vec unapredjenje usluge. Nema vise impulsa, nema vise razlike u ceni u mesnom i medjumesnom saobracaju (jer je 21. vek), sada imas minute i udri do zore, 150 minuta uracunato u std pretplatu pa ko voli nek izvoli. Ne vidim sto je ovo lose resenje?

nije lose resenje prelazak sa impulsa na "normalne" minute,lose je povecanje pretplate. i ovi minuti vaze samo u fiksnoj mrezi, dok su impulsi vazili i za pozive prema mobilnim mrezama.

Poslednja izmena:
a brate pored ovako jeftine cene mobilne pretplate ko jos sa fiksnog zove na mobilni, a i ako bas mora da zove 8din minut pa izvolte, ionako za 150 impulse nisi imao par minuta razgovora na mobilnom sa fiksnog.

Sta je to fiksni telefon? :D

goxxy, povecace cenu i povecace brzinu. Ako ti ne odgovara - zali se i trazi raskid.

Poslednja izmena:
takodje pise I da poskupljuje za 100din
Мене сада Бокс 3 кошта 2.668,48 а нова цена ће да буде 2.699,00 тј 30,52 више. Мислим да није много за оно ситно повећање брзине а нарочито не за флет фиксно телефонирање.

Ja ne koristim ni mobilni a kamoli fiksni :D. Na meni neće ništa zaraditi ***.

Kako onda stupaš u kontakt sa nekim, putem telegrafa? :d

Klasično namicanje para za državu. Pretplata na fiksni=taksa/porez. Nismo vam smanjili penzije, ali eto slučajno dižemo cenu preplate. Samo primer kako funcioniše telekom je naselje Stepa Stepanović gde je optika do svake zgrade i u zgradi do stanova, a i dalje nas uslovljavaju da uzmemo telefonsku liniju da bi imali internet i iptv, jer korisnike u sistemu "ne vode po imenu već po broju telefona pa eto zato" *****IZAM imam Fiber bre

Nazad
Vrh Dno