Leksa je u pravu, ali nove cene bi trebalo da se primenjuju na novouvezenu robu, a ne na već postojeći lager...
Eurolink je prodao 205 samsung wide po staroj ceni, ja zvao da rezervisem za komsiju! Nesto oko 290 bese, ja mislim!
Ja veću glupost još nisam čuo.
Kakvo bre "usklađivanje sa evropskim tarifnim stavovima", kada ulazak u EU podrazumeva UKIDANJE SVIH carina, a ne povećanje?
Ovo je prava priča u stilu "kad ne znaš šta ćeš, kaži da to traži Evropa!". Naravno, Evropu ne zanima da se zamlaćuje sa ovakvim šušumigama, pa s toga i ne reaguju na ovakve gluposti domaćih "stručnjaka".
Za tvoju informaciju, EU je pre nekih godinu dana kako bi zastitila svoju proizvodnju (Philips?) uvela dodatne carine na uvoz 19" i vecih TFT-ova sa DVI-jem koji se uvoze iz vanevropskih zemalja
Pogotovo kada je nešto "Novo" u pitanju
E sad, nisam bas pratio sta se tacno desilo, pa me interesuje na sta oni udaraju tih 15%?
Da li prvo ide 15%, pa PDV ili obrnuto (ne bi me cudilo ni ovo da se dese) ili prostim sabiranjem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari