Sasa_NS je napisao(la):
Neko reče (mislim za Izrael) da je telefoniranje mobilnim toliko jeftino da mnogi u kućama uopšte ne drže fiksnu tel. liniju!??
Posle ovog poskupljenja vise ce mi se isplatiti da svaki razgovor obavljam preko mobilnog.
Mislim da je ovo prava tema da pokazem svoj gnev-bes-revolt po pitanju "zivljenja" u ovom koncentracionom logoru zvanom "Srbija".
Kad sam cuo da ce poskupeti fixni izgledao sam bas ovako:

i da sam mogao odmah im bi se na***ao keve,ako nista drugo bar bi mi bilo trenutno lakse,jer je ovo za mene kap u prepunoj casi.Ako i vazduh krenu da naplacuju obesicu se,majke mi;Ako ovako nastave sa poskupljenjima verujem da ce biti sve vise i vise naslova u novinama tipa " Umro od gladi" ili "Oduzeo sebi zivot".
Posle poskupljenja tel.bice stvarno zbogom net :wave: .Jedino za sta imam uslova je satelitski net (mislim samo uslov,od opreme i para nemam nista :d ) ,ali mi se posle ovog isplati da uvedem dvosmerni satelitski net,ako vec idem na net da idem k'o covek...Ionako planiram da kupim satelitsku posle vesti o dodeli frekvencija TV stanicama (a koliko sam tu tek prs'o ) Placamo pretplatu-za sta? Za smrdljivi RTS,na Pinku je skoro 24h tutorial spanskog i portugalskog jezika,BK se gasi...Do sad sam oskudno gledao TV,ali posle ovog ispati se da prodam TV

.Samo komp i buduci SkyStar2 u njemu i mobilni sa postpaid brojem-pa kad zivim da zivim k'o covek. Ovo je robija.
Dok god moze nece mi pasti na pamet da kupim neki DVD,CD a da nije prazan,a tek mi nece pasti na pamet da kupim legalni Win ili softver. Od sutra krecem da ucim Linux. Zivela piraterija !!! :banana: :guitar:
P.S. Ako neko zna nekog ko valja radna mesta u Telekomu i po kojoj ceni neka javi na p.m. :d :d :d Izgleda da je to resenje: Ako ne mozes da ih pobedis ti im se pridruzi. Od sutra svi na kurs lopovluka! :-devil-: Pa da vidimo onda ko ce koga mam*** im *****