Šta je novo?

Posetite ovaj sajt!!! (U$A vs. FR/DE)

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Nevjerovatno dokle se sa ovim svim doguralo , cujem da su Ameri promijenili cak i naziv pomfitu koji se vise ne zove French Fry , nego Freedom fry ctp;

Pa bilo bi super kad nam ne bi brisali postove, ali ja sam im svejedno ostavio jedan, pa se sad vracam da ostavim jos jedan...

Pozdrav:wave;

ZoNi je napisao(la):
a mne su kao banovali... ko da ja ne mogu da opet upadnem... eto, sad sam preko 041, da mi ne bi videli IP adresu, pa cu sad da ih malo :hump:

041 rulz.... jos ako si na staroj centrali...

DusaN je napisao(la):
Nevezano za usa i fr/de, kakve veze ima 041 i ako si na staroj centrali?
stara centra nema veze...

041 ima: posto sam na tom sajtu bio preko svog provajdera (a bio sam malo nevaljao :p ) oni su mi zabranili da se kacim sa mojom IP adresom... 041 provajderi imaju druge IP adrese, tako da i dalje mogu da ih :hump:

you know what i mean? :beat:

ZoNi je napisao(la):
stara centra nema veze...

041 ima: posto sam na tom sajtu bio preko svog provajdera (a bio sam malo nevaljao :p ) oni su mi zabranili da se kacim sa mojom IP adresom... 041 provajderi imaju druge IP adrese, tako da i dalje mogu da ih :hump:

you know what i mean? :beat:

OK, ali posto si dialup mozes samo da se otkacis i zakacis malo kasnije ponovo i imaces skoro sigurno drugi ip. Ili mozes da koristis neki strani proxy.

Ovo sam vec okacio na WEB parlamentu, al reko' da okacim i ovde (vezano je za prvi post)

DusaN je napisao(la):
OK, ali posto si dialup mozes samo da se otkacis i zakacis malo kasnije ponovo i imaces skoro sigurno drugi ip. Ili mozes da koristis neki strani proxy.
ma, iskljucili su mi ceo IP opseg! :cuss:

preko stranih proxija je ili suvise sporo ili ne uspeva... pa cu tako nastaviti da ih zezam preko 041 :beat:

Santa, jesi li to sam uradio?

ZoNi je napisao(la):
ma, iskljucili su mi ceo IP opseg! :cuss:

preko stranih proxija je ili suvise sporo ili ne uspeva... pa cu tako nastaviti da ih zezam preko 041 :beat:

Santa, jesi li to sam uradio?

Ma ne.... poslala mi schweca iz Slovenije. Nije lose a...?

Najjace je gde ja zivim.. (North pole Cold-Santa lives here)

Nazad
Vrh Dno