M Miki5 Čuven Učlanjen(a) 06.01.2002 Poruke 66 Poena 609 27.04.2002 #1 da li neko radi u ovom programu? da li neko koristi plug in za 3D studio max, iz paketa propacks? pozdrav
da li neko radi u ovom programu? da li neko koristi plug in za 3D studio max, iz paketa propacks? pozdrav
zilet Čuven Učlanjen(a) 22.01.2001 Poruke 852 Poena 619 27.04.2002 #2 Miki5 je napisao(la): da li neko radi u ovom programu? da li neko koristi plug in za 3D studio max, iz paketa propacks? pozdrav Kliknite za proširenje... Nisam preterano koristio sam samo neke modele da importujem u MAX nego me zanima kakav plagin za MAX>? Shta on radi?
Miki5 je napisao(la): da li neko radi u ovom programu? da li neko koristi plug in za 3D studio max, iz paketa propacks? pozdrav Kliknite za proširenje... Nisam preterano koristio sam samo neke modele da importujem u MAX nego me zanima kakav plagin za MAX>? Shta on radi?
OP OP M Miki5 Čuven Učlanjen(a) 06.01.2002 Poruke 66 Poena 609 27.04.2002 #3 Takodje me interesuje da li ima negde warez download za dodatne (komercijalne) modele za poserpro packs? trazio sam svuda na netu ... pozdrav
Takodje me interesuje da li ima negde warez download za dodatne (komercijalne) modele za poserpro packs? trazio sam svuda na netu ... pozdrav