Šta je novo?

Posavetujte me

dexrobi

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2009
Poena
310
Ploca,memorija i procesor ukupno 25 000 din Imam dve opcije Asus M4A88TD-V EVO USB3 Phenom X2 555 i 2GB Mushkin 1333 ili MSI 870A-G54 isti procesor i 2X2GB Mushkin 1333 ili pa Patriot. Pokusao bih da otkljucam dva jezgra na procesoru,to mogu obe ploce,Asus ima bolje napajanje i hladnjak preko njega to mi se svidja. E sad dali bolju plocu ili 4gb memorije?Sta bi vi na mom mestu?Procesor nebi klokovao dok ne nabavim Hiper 212+. Restro je moja sadasnja konfiguracija.Ili pa da pokusam sa nekim Athlonom X3 i kupim i hladnjak za tu razliku?Hvala...

U svakom slucaju uzmi bolju plocu i 2gb memorije (to ti je dovoljno za sad) a kasnije ces moci lako da dodas jos 2gb za npr. par meseci.
I memoriju nemoj mushkina, dosta su mi sumnjive te memorije i cini mi se da se problematicne...
imas geil-a za nesto ispod 5k. 1333mhz

Za šta koristiš komp? Razmisli o athlon-u x4 620(630), slična je cena, ali četiri jezgra su četiri jezgra. Ako je za igranje, sva jezgra iskorišćavaju malo igara za sada, ako je za neki ozbiljniji rad, x4 pod obavezno.

ako zelis da otkljucas jezgra uzmi bolje asus jer je jednostavnije,samo pomeris prekidac na ploci i to ti je to 😉 na msi moras sam da otkrijes na kom kloku i voltazi stabilno radi...

bilo je reci o tome na forumu potrazi malo>komponente>ploce>...nzm tacan naziv threada...

Nazad
Vrh Dno