Šta je novo?

Posao za Java programere

shtaps

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2003
Poena
619
JAVA PROGRAMER (više izvršilaca)
Od Vas se ocekuje:

- Odlicno znanje programiranja, posebno u JAVA programu,
- aktivno znanje engleskog jezika,
- iskustvo (rad u drugim kompanijama na poslovima programiranja).
- po mogucstvu da Vaše znanje možete potvrditi odgovarajucim sertifikatima iz te oblasti,

Posao je u Beogradu, a kancelarije se nalaze na Vracaru.

Za pocetak cete biti angažovani honorarno, a posle (odprilike 6 meseci) se zasniva radni odnos.

Sve obaveze programera i poslodavca ce biti regulisane ugovorom. Svi poslovi se rade iskljucivo za inostrane klijente.
Pocetak rada je jul 2004. Intervju sa kandidatima ce obaviti naš partner iz inostranstva, izmedu 25. i 30. juna.

Ako ste zainteresovani molim Vas da Vaš CV (na engleskom jeziku) pošaljete na Srma Consulting, Kneza Miloša 58, e-mail:
[email protected]

Dobio sam ovu ponudu pa ako nekome treba posao neka proveri o cemu se radi.

shtaps je napisao(la):
Dobio sam ovu ponudu pa ako nekome treba posao neka proveri o cemu se radi.

Srma je agencija koja trazi radnike za firme koje nemaju vremena za tako nesto. Po ugledu na strane firme. Od poslodavaca naravno uzima dobar procenat za svoje usluge, a i od radnika u slucaju zasnivanja radnog odnosa.

Ne bih znao za to ali ako je posao ok verujem da se isplati proveriti nekome kome treba posao. Ja sam se prijavio kod njih davno davno i salju mi te ponude povremeno mada imam posao vec duze vreme.

BokiPK je napisao(la):
Srma je agencija koja trazi radnike za firme koje nemaju vremena za tako nesto. Po ugledu na strane firme. Od poslodavaca naravno uzima dobar procenat za svoje usluge, a i od radnika u slucaju zasnivanja radnog odnosa.
I šta je tu čudno? :)

shtaps je napisao(la):
- Odlicno znanje programiranja, posebno u JAVA programu,
Kakav je to JAVA program :D Da nije neka nova verzija Excel-a :d

Salu na stranu, koliko se to okvirno placa? I jos jedna informacija, koliko je to sigurno, mislim da se ne desi da baja (srpski>poslodavac :smoke: ) zapali posle 2 meseca?

Kao sto je rekao Boki to ide preko consulting agencije i onaj mail je njihov. Za sva pitanje obratite se njima. Ja sam samo prosledio ponudu koju su oni poslali meni posto meni posao trenutno nije potreban.

Nazad
Vrh Dno