Šta je novo?

posao na netu

• Začetnik teme Začetnik teme Lucas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobio sam ja - design za web sajt - 50$

djuradj - bash si super uradio sajt - jednostavan je, al lepo izgleda...

nego reci mi koj je ono font?

BTW - okacicu link ka sajtu, na sajtu 😉

pozdr!

Lucas: strava!!! Samo se nadam da je to sajt od jedne, plafon dve stranice, nemoj da pristaješ na male cifre za neke huge sajtove, please, nemoj da te nosim na duši 😀

Drago mi je da ti se sviđa moj grafički jadan sajt (valjda misliš na ovaj za freelancing, a ne za majice, mada i obrnuto može biti 😛), hvala ti na linku gde god ga stavio 😉

I da, font je Grinched, jedan od omiljenih mi cartoon like fontova, izvoli TTF u attachmentu, možda ti posluži nekad

Radi se samo o mokapu, odnosno sliced mokapu 😉
Baja koj mi je dao posao ce da ga sklapa 😉
Tako da sam ceo posao zavrsio za jedno popodne!!

Inace super je sajt!

Mislio sam na taj za freelancing - nista posebno, ali lepo izgleda

TnX za font!!

e, reci mi kako si dobio co.yu sajt?
i kod koga ga hostujesh?

Lucas je napisao(la):
Radi se samo o mokapu, odnosno sliced mokapu 😉
Baja koj mi je dao posao ce da ga sklapa 😉
Tako da sam ceo posao zavrsio za jedno popodne!!
e tako je već okej🙂

Lucas also je napisao(la):
Mislio sam na taj za freelancing - nista posebno, ali lepo izgleda
Ma jeli? A majice ti se ne sviđaju kao? 🙂 kupi i ti neku devojci, ide Nova godina, sezona je originalnih poklona, blablabla 😉

Lucas's final je napisao(la):
ur welcome. 😉

Djuradj je napisao(la):

Ma naravno da mi se svidjaju majce 😉
nego sam komentarisao ovaj... freelancing sajt 😉

evo bash gledam radove, pa mozda i obradujem devojcicu majcom 😉

Klikom na umanjenu sliku majice, otvoriće Vam se stranica na kojoj možete videti odabranu majicu u punoj veličini i izvršiti naručivanje.
----------------------

fine su majce, nego nesto su mi male... 😉
jel se one nose u dzepu, ili kako? ;p

http://www.hypnokaust.co.yu/fotke/majca/12.jpg

Djuradj je napisao(la):
Meni se dizajn čini sasvim okej mada je skroz nebitan - bitno je da može da se zaradi bez ikakvih plaćanja članarine ili sl.

Da, to je taj fwd, jedino što na http://job.hypnokaust.co.yu/ imaš kratak info na srpskom baziran na mom iskustvu i to je to. Rado bih vam skenirao ček ili sl. ako ste nepoverljiv tip osobe, ali kad se novac povuče SWIFTom, dobije se keš 8)

sta je swift?!

meni daje da biram izmedju
-----------------------
Check ($2 fee)
Paypal ($0 fee)
Bank Wire ($25 fee)
-----------------------

Lucas je napisao(la):
fine su majce, nego nesto su mi male... 😉
jel se one nose u dzepu, ili kako? ;p

http://www.hypnokaust.co.yu/fotke/majca/12.jpg
zezaj se ti, al' video bih te da treba ručno da iscrtaš mušku majicu, ruke bi ti otpale - to je bre jedna ogromna površina koju nikako da prekriješ bojom, nema joj kraja 😀

edit: okej ajde, hvataš me za reč bukvalno, nema veze 🙄 :mrgreen:

Lucas je napisao(la):
sta je swift?!

meni daje da biram izmedju
-----------------------
Check ($2 fee)
Paypal ($0 fee)
Bank Wire ($25 fee)
-----------------------

SWIFT = Wire transfer = Bank Wire = prenos novca sa jednog računa direktno na drugi bankovni račun - odeš u npr. Rajfajzen banku, tražiš da ti otvore devizni račun po viđenju, daš 50€ depozita (vrate ti to kada zatvaraš račun, s tim što sve dok ga koristiš moraš da imaš tu sumu na njemu), dobiješ instrukcije za wire transfer iz USA (tj. preciznije dobiješ instukcije za uplate u USD jer naše banke koriste posredničke banke za svaku od većih svetskih valuta), popuniš Money Withdrawal formular sa datim instrukcijama, strpiš se nedelju dana, pozoveš banku, pitaš jel' su stigle pare, dođeš do prve ekspoziture i na šalteru kažeš "Dobar dan, dajte pare!" i brkata (ali krajnje ljubazna) cica iz Rajfajzena ti lepo da tvoj novac umanjen za -$25 (SL) -$10 (tolko ti uzme posrednička banka) -$(ukupan preostali keš * 0.4% Rajfajzenove provizije) i to je to 🙂

E sad, ovoliko sam detaljisao iz dva razloga:

1. SWIFT je najbolji način da primiš keš, jeste (relativno, čitaj dalje) skuplji od čeka, ali zato nemaš nikakvih problema koje bi inače imao sa čekom (neke banke ih ne unovčavaju, doduše ima ih malo, ali ove ostale te teraju da čekaš po mesec++ dana da bi ti dali keš u ruke i pritom te oderu od provizije - mogu da ti uzmu i $50++ tako da realno platiš više, čekaš više i drkaš se više). PayPal zaboravi, to ne šljaka kod nas, mada je generalno on najbolji. Western Union koji je na RaC-u 'zamena' za wire transfer je brži od njega (stigne ti lova otprilike sutradan), ali znatno skuplji, tako da bio ja lično pre bio spreman na sva drkanja i povukao novac SnailMailom (čekom), ali opet, ko voli nek' izvoli.

2. Usput mogu da update-ujem sajt sa uputstvom za povlačenje novca, ionako je sve ono tamo bazirano na textu iz ovog topica :mrgreen:

Pozdrav!

P.S. Nemoj da povlačiš novac odmah, čekaj da zaradiš at least $400++ i lepo odradi wire transfer - to ti je moja preporuka. I da, obavezno da kupiš cici majicu, ako ne za Novu godinu, onda od prve kinte povučene SWIFTom 😉

>P.S. Nemoj da povlačiš novac odmah, čekaj da zaradiš at least $400++ i lepo odradi wire transfer - to ti je moja preporuka. I da, obavezno da kupiš cici majicu, ako ne za Novu godinu, onda od prve kinte povučene SWIFTom
------

dogovoreno! 🙂

Nazad
Vrh Dno