Šta je novo?

Poruka pri zvanju...

Danas mi je, kao verovatno i mnogima,stigao SMS sledece sadrzine:
U rad je pustena nova verzija servisa PROPUSTENI POZIVI.Zbog toga cete na NOKIA tel. dobijati poruku da Vam je aktivirano preusmerenje poziva.Mobtel
Poruka je koncepirana i napisana kao da ju je neko pisao u brzini na mobilnom telefonu :)

Vidis meni nije stigla nikakva poruka, a i mloogoo dobra je fora da puste nesto u rad, pa da o tome obaveste ljude posle nedelju dana. Verovatno su imali gomilu poziva zabrinutih korisnika koji su zvali call centar da se raspitaju sta im se desava sa telefonima, pa su morali nesto na brzinu da sklepaju!

Eto i moja cura je dobila poruku od Mobtela sa istim tekstom, a ja koji sam prepaid niti imam tu poruku prilikom pozivanja niti su mi poslali ovaj SMS....
interesantno u svakom slucaju....

Pozdrav
Turbo

Ni ja nista nisam dobio...

SoSo je napisao(la):
Danas mi je, kao verovatno i mnogima,stigao SMS sledece sadrzine:

Poruka je koncepirana i napisana kao da ju je neko pisao u brzini na mobilnom telefonu :)
Da ti nije to Urosh poslao? :D

Nije bitno kome je stigla, a kome ne ... bitno je šta je u pitanju.
"Propušteni pozivi", tj. "ko-me-je-zvao-dok-sam-bio-nedostupan" funkcionišu tako što se pozivi preusmeravaju na određeni broj, koji te pozive evidentira i listu prosleđuje kada si ponovo dostupan.

Koga nervira "Note: Active Diverts", uz USSD kod *222*(bool)# aktivira/deaktivira uslugu. Ukinuće se preusmerenja, pa i informacija o preusmerenjima, ali će istovremeno biti deaktivirana i usluga "Propušteni pozivi".

Vi birate da li vam više smeta poruka, ili vam više treba informacija.

OT:
Da li je moguce da je jedan moj Topic postao Sticky???

Vrh Dno