Šta je novo?

Porucivanje sa neta?

• Začetnik teme Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

[Miki]

Čuven
Učlanjen(a)
05.06.2001
Poena
725
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ovo bas ne spada u "domace" trziste 🙂 ali rekoh da ovde postavim najpogodnije je...Ako bilo ko zna neka navede sajtove(strane) sa kojih hoce da posalju robu u ovu nasu Srbiju. Amazon mi je slao casopise,dvdove and stuff ali kada sam hteo da porucim mp3 player..kaze samo jok ne saljemo u tu "nedodjiju" 🙂). Znaci samo provereni sajtovi.

hmm rekao sam vec u jednom topicu
imas e-ducan. preko njih mozes da narucis sta oces odakle oces.. sve sigurno stize.

Da se nadovezem. Jel ima neko sa ovog foruma da je kupovao preko e-ducana i kakva su iskustva? Video sam im sajt i garantuju da roba stize sa samo nekoliko sajtova, ne i onih meni zanimljivih.

ovako moj drug iz zgrade.(svaki dan ga gledam 🙂 ) narucio je sa nba.com 2 para patika. i stiglo mu je posle 10 dana. iz amerike za postarinu za te 2 kutije uzeli su mu (ovi iz educana) 15€ ili 10, nisam siguran. sa tim drugim sajtovima fazon je da odes kod njih u radnju i da tamo tj odande narucis i platis e ducanu u keshu a oni sve ostalo zavrshe i samo te pozovu da dodjes po robu.

Voleo bih da ucjem jos iskustava sa e-ducanom. Ne znam da li da narucujem neke stvari od njih ili da mi neko iz USA salje postom.
Tih 10-15€ mi deluje malo za postarinu. Mislim da je preko USPS-a oko 40-50$ avionom do nas ako se dobro secam.
Je l' tvom ortaku pdv bio uracunat u krajnju cenu?

Pozdrav!

Kahm...vratimo se na mene o e-ducanu je bilo u drugim temama.Posto nisam iz Bga e-ducan me ne interesuje zato sto mora kod njih da se licno ode i uplati. Tako da nista od njih..Gledao sam brdo topica i sve je pocinjalo istim pitanjem kao moje a zavrsavalo se sa tim crnim e-ducanom 🙂 Znaci sajt koji salje ovde ako igde postoji 🙂

Moj savet ti je da budes siguran. Pogotovo u malim mestima gde tvoj paket moze lakse da nestane ako se dopadne postaru.
Salju na stranu, imas uvek mogucnost da porucis to preko nekog druga iz Beograda, a on da ti posalje "autobusom".

Jedini problem je sto ni ovi iz e-ducana ne garantuju da ce naruceno stici (naravno, ne vracaju pare ako ne stigne), odnosno garantuju sa samo par sajtova koji meni a i mnogim drugim ne znace nista.

Gde na netu naci male oglase za prodaju komponenti, poput ovih na benchmarku?
Ko zna nesto slicno (Nemacka ili Austrija), neka nabaci link...

Nazad
Vrh Dno