Šta je novo?

Porucite Ubuntu Linux besplatno na CD-u!

za swap stafi 1gb, a particije formatizuj iz linuxa, a mozes da ih kreiras u windowsu (ne mora preko p. magic-a). takodje, swap particiju ne bi konvertovao u ext3 vec bi je formatizovazo u SWAP!? Mozes da napravis i jos jednu particiju, na koju bi mountovao /home direktorijum.

Dobio Ubuntu 2 nedelje nakon narucivanja.
Narucio 1 cd.

1 disc za Mac. stiglo za ~3 nedelje

mozete proveriti status vase narudzbine na shipit.ubuntu.com(ili shipit.kubuntu.com,ako ste narucili kubuntu),tako sto cete se ulogovati preko launcpad account-a koji ste formirali kada ste narucivali diskove.na ovom sajtu u vrheu starne ce vam pisati status narudzbine.
ja sam negde pocetkom avgusta narucio 2 cd-a sa kubuntu linux-om,i trenutni status mi je da je narudzbina poslata pre 7 dana.

ZoNi je napisao(la):
aha, znaci realno gledano, zaista je preporucljivo da postoje dve particije za Kubuntu? Da li je tako za svaki Linux??

Neki čak preporučuju da MBR i OS imaju zasebne particije (valjda je u pitanju security reason). Citiraću jednog Linux korisnika (ne sećam se ko to beše):"Ko je još lud da drži MBR i OS na istoj particiji". To bi onda sa sve swap particijom bilo tri particije.

Mada ako se swap particija stavlja na početak činimi se da su tri particije obavezno rešenje :trust: , ispravite me ako grešim.

Poslednja izmena:
narucio kubuntu 15.8, stigao je danas - free of charge. na pakovanju pise 28.8

Stiglo danas. Na pakovanju pise 27.8 a porucen negde 22-23. Pa i nije mnogo putovao :)

Vrh Dno