Šta je novo?

Portal

Samo sto nije radio Valve. Sacica genijalnih ludaka (studenata) iz DigiPen institiuta je smislila igru Narbacular Drop, ljudi iz Valva su se odusevili i zaposlili ih na licu mesta.

LJudi nikako da predjem onaj deo gde je kao onaj top sto te prati i puca.Lepo napravim portal da raketa polomi staklo i jedna kutija mi padne pomocu koje se popnem u ventilaciju gde je veliki ventilator koji se vrti.
Neznam sta da radim,nemogu nisacim da ga kao zaglavim da bi proso.
Ubijam se vec 2 sata:D

LJudi nikako da predjem onaj deo gde je kao onaj top sto te prati i puca.Lepo napravim portal da raketa polomi staklo i jedna kutija mi padne pomocu koje se popnem u ventilaciju gde je veliki ventilator koji se vrti.
Neznam sta da radim,nemogu nisacim da ga kao zaglavim da bi proso.
Ubijam se vec 2 sata:D

Uh,tu sam se i ja vrteo.:DCak prvi put nisam ni koristio onu kocku da se popnem u tunel ,nego sam naredjao kucista kojih ima u izobilju
Napravi portal kroz ventilator(izlazni,vidi se jedno parce zida,doduse tesko, na kome moze da se napravi) a ulazni bilo gde...

Inace,igra je Vrh,poj'o sam je ko jagodu...:D

Poslednja izmena:
vdr1981

Hvala na odgovoru.:wave:

a o cemu se radi uopshte u igri?? :/

mislim da kolač nije lagarija, pojavio se tu i tamo :p

p.s
igra je fenomenalna, a onaj credits sa sve pesmicom Still Alive je najjaci credits neke igre ikada.

ujedno i jedini credits koji sam ikada pogledao :D

Da, pesma je bas strava, pre par minuta sam je odslusao :D
Ko hoce da je skine neka trazi: Jonathan Coulton - Still Alive...

btw. uz tu pesmu je veliko takmicenje na Audiosurfu ;)

Bas ce biti super ako ubace portale u Half-Life kao sledecu fazu.

bas ce biti super kad se napokon batale corava posla i izbace nesto novo i originalno. Pun mi vise q jednog te istog, malo zombi, malo head crab, podrum, lift, nadji dugme (al nesmes stepenicama vec moras kroz ventilaciju), stisni, pa se vrati tamo odakle si dosao i krenuo pre 30 minuta, ubi 5 strajdera, the end. Od hl2 pa do ep2 uvek isto. Ah da, umalo da zaboravim Antlion-e, barem 30 minuta smora sa njima je "a must", podrazumeva se manjak municije da docara "atmosferu" i opasnost doticnih :wall:

bolje da nastave da prave portale i team fortrese. :)

edit: umalo zaboravih, audio, imas mod za HL2 koji ti daje portal gun, mozes da radis sta oces. :)

Poslednja izmena:
jel probao neko ono novo preko staem-a za vlasnike nVidia kartica...kakav je demo ?
po nekoj logici demo bi trebao da traje 5 minuta :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno