Šta je novo?

Portable XP!

loodilo

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2005
Poena
609
Interesuje me jel koristi neko neshto ovog tipa i njegovi utisci ? Ja sam nesto skidao sa net-a ali nikako da nateram da radi, ima neka silna uputstva. U read me fajlu ima spisak aplikacija koje su sadrzane u samom Portable Bootabilnom XP-u i slika kako to izgleda kada se startuje ali meni se ne da da ga vidim na svom racunaru.

Takve stvari uglavnom služe za oporavljaje sistema. Taj portable xp (ako mislimo na isto) radi ubi-bože sporo tako da nećeš imati posebne koristi od njega!
Za informacije o kreiranju butabilnih CD-ova i o BartPE poseti sledeći sajt - http://www.nu2.nu

Poslednja izmena:
Hvala mare! e pa da verovatno je to sto ti kazes... mada... hmmm...

Ja sam pokusao da pokrenem neki "LiveXP", rarovan ~ 60 MB.
Uputstvo je na nemackom, ali moze da se instalira (na USB stick) bez vecih problema.
Jedini problem je sto ne radi 😀

ako ti treba neki xp koji ce da radi na starim masinama probaj tiny xp rev.05. radi odlicno, probano na nekoj prastaroj kelerabi 😀

JA sam koristio Windows live edition 2 ali sto rece MARE to je samo za mogucnost quick fix windowsa ili eventualno da bekapujes nesto sto ti treba pere reinstalaccije sistema,nazalost jos uvek ne postoji windows kojji ce raditi lepo bez instalacije kao sto je to slucaj npr s linux knopixom

Nazad
Vrh Dno