zmajns je napisao(la):Pokusavam da podesim Yahoo mail da mi kupi mail sa euneta i pita me za broj porta koji ja ne znam. Moze li neko da pomogne ?
zmajns je napisao(la):Pokusavam da podesim Yahoo mail da mi kupi mail sa euneta i pita me za broj porta koji ja ne znam. Moze li neko da pomogne ?
drapin je napisao(la):...(sto je naravno "vrlo praktivno" - skoknes recimo do Amerike i moras da zoves Jugoslaviju da bi skinuo mail...)
Jeste bez veze ali je to sistem koji primenjuju mnogi, npr i Hotmail. Ja sam hteo odavno na Hotmail-u da otvorim nalog sa ovim nick-om (drapin) i godinama je bio "zauzet". Pre nekih dva meseca, rekoh ajd da probam ponovo, kad ono nick slobodan, ja ga ugrabim, sav happy, registrujem ga na sebe, medjutim CVRC 🙁 : evo vec dva meseca ne mogu da ocistim nalog od svakakvog spam-a, sto je ocigledno posledica prijavljivanja prethodnog vlasnika na sve i svasta. Prakticno, nalog neupotrebljiv sem ako se Hotmail-ov spam filter ne podesi na exclusive ( to je da prima poruke samo sa adresa koje su u adress book-u, sto je opet malo bez veze, shvatate i sami zasto...)Blade Runner je napisao(la):Još jedna idiotarija euneta 🙁 a možda najveća je ta da vam brišu nalog ako se ne ulogujete 3 meseca i dodeljuju ga drugome. Moj ortak je otvorio nalog kod njih i istog dana počeo da dobija gomilu mailova sa raznoraznih sajtova na koje se prijavio raniji vlasnik naloga.
Blade Runner je napisao(la):Još jedna idiotarija euneta 🙁 a možda najveća je ta da vam brišu nalog ako se ne ulogujete 3 meseca i dodeljuju ga drugome. Moj ortak je otvorio nalog kod njih i istog dana počeo da dobija gomilu mailova sa raznoraznih sajtova na koje se prijavio raniji vlasnik naloga.
drapin je napisao(la):Ma naravno, ne moze ni sa YUBC-a, ni sa Beotel-a, ni sa Tehnocom-a, dalje ne vredi ni pokusavati posto je ocigledno Eunet-ov mail server tako podesen.
Merline, ako postoji neki hack da se to zaobidje, bas bi bilo lepo da ga podelis sa nama...🙂 😛
Heechee je napisao(la):... ako potrosis vreme koje si platio i odes u minus imas 60 dana da izvrsis novu uplatu, ako ne uplatis automatski te sistem brise ...
😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari