zmajns je napisao(la):Pokusavam da podesim Yahoo mail da mi kupi mail sa euneta i pita me za broj porta koji ja ne znam. Moze li neko da pomogne ?
zmajns je napisao(la):Pokusavam da podesim Yahoo mail da mi kupi mail sa euneta i pita me za broj porta koji ja ne znam. Moze li neko da pomogne ?
drapin je napisao(la):...(sto je naravno "vrlo praktivno" - skoknes recimo do Amerike i moras da zoves Jugoslaviju da bi skinuo mail...)
Jeste bez veze ali je to sistem koji primenjuju mnogi, npr i Hotmail. Ja sam hteo odavno na Hotmail-u da otvorim nalog sa ovim nick-om (drapin) i godinama je bio "zauzet". Pre nekih dva meseca, rekoh ajd da probam ponovo, kad ono nick slobodan, ja ga ugrabim, sav happy, registrujem ga na sebe, medjutim CVRCBlade Runner je napisao(la):Još jedna idiotarija eunetaa možda najveća je ta da vam brišu nalog ako se ne ulogujete 3 meseca i dodeljuju ga drugome. Moj ortak je otvorio nalog kod njih i istog dana počeo da dobija gomilu mailova sa raznoraznih sajtova na koje se prijavio raniji vlasnik naloga.
Blade Runner je napisao(la):Još jedna idiotarija eunetaa možda najveća je ta da vam brišu nalog ako se ne ulogujete 3 meseca i dodeljuju ga drugome. Moj ortak je otvorio nalog kod njih i istog dana počeo da dobija gomilu mailova sa raznoraznih sajtova na koje se prijavio raniji vlasnik naloga.
drapin je napisao(la):Ma naravno, ne moze ni sa YUBC-a, ni sa Beotel-a, ni sa Tehnocom-a, dalje ne vredi ni pokusavati posto je ocigledno Eunet-ov mail server tako podesen.
Merline, ako postoji neki hack da se to zaobidje, bas bi bilo lepo da ga podelis sa nama...![]()
![]()
Heechee je napisao(la):... ako potrosis vreme koje si platio i odes u minus imas 60 dana da izvrsis novu uplatu, ako ne uplatis automatski te sistem brise ...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari