LedoxGaming
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.03.2016
- Poena
- 51
Zdravo svima, planirao sam da otvorim servere za neke igrice i na taj nacin da se zabavim sa prijateljima! 🙂
Prvo sam pokusao za minecraft,cs1.6,samp itd.. Al nista mi nije uspelo! 😛
Port za igrice na ruteru jeste otvoren, al portovi nisu online!
Imam Orion Telekom internet i nisam dobio ruter samim tim nisam imao ni wireles konekciju, pa sam otisao u tehnomaniju i kupio taj asus ruter!
Dakle taj moj internet nije imao ruter nego ima samo antenu na krovu koja hvata konekciju orion telekoma i imam jedan adapter u kuci iz koga lan kabal ide u komp!
Kada sam kupio ruter sve sam normalno povezao, iz adaptera u ruter a iz rutera u komp (sve normalno radi)!
Asus default gateway je 192.168.2.1, a od antene je 192.168.1.20..
Antena ne omogucava port forward zato sto nije ruter logicno!
Da li moram nesto da uradim i na anteni kada otvorim port na ruteru il nesto drugo je u pitanju??
Znam da sam oduzio puno al molim vas nzm sta da radim vise smorio sam se skroz..
Prvo sam pokusao za minecraft,cs1.6,samp itd.. Al nista mi nije uspelo! 😛
Port za igrice na ruteru jeste otvoren, al portovi nisu online!
Imam Orion Telekom internet i nisam dobio ruter samim tim nisam imao ni wireles konekciju, pa sam otisao u tehnomaniju i kupio taj asus ruter!
Dakle taj moj internet nije imao ruter nego ima samo antenu na krovu koja hvata konekciju orion telekoma i imam jedan adapter u kuci iz koga lan kabal ide u komp!
Kada sam kupio ruter sve sam normalno povezao, iz adaptera u ruter a iz rutera u komp (sve normalno radi)!
Asus default gateway je 192.168.2.1, a od antene je 192.168.1.20..
Antena ne omogucava port forward zato sto nije ruter logicno!
Da li moram nesto da uradim i na anteni kada otvorim port na ruteru il nesto drugo je u pitanju??
Znam da sam oduzio puno al molim vas nzm sta da radim vise smorio sam se skroz..