Šta je novo?

poredjenje

zmajns

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2001
Poena
650
HP Ergo 1280 1024X768 120 Hz, Sony Trinitron inside

Na kakvo poredjenje mislis? Ciji tata ima duzi, tipa ili nesto trece?

zmajns je napisao(la):
HP Ergo 1280 1024X768 120 Hz, Sony Trinitron inside

I sta sad?!?!? To ti moze odraditi bilo koja iole malo ozbiljnija 19-ica! Samsung 900NF , 959NF , Nec , ViewSonic.......... Oni cak idu i do 130+ Hz u 1024x768!!!!!!!!:)

Re: Re: poredjenje

Dynaudio je napisao(la):
I sta sad?!?!? To ti moze odraditi bilo koja iole malo ozbiljnija 19-ica! Samsung 900NF , 959NF , Nec , ViewSonic.......... Oni cak idu i do 130+ Hz u 1024x768!!!!!!!!:)

Dobro priznajem malo sam se *****... , ali opet , dovodi se kvalitet slike u pitanje!

Re: Re: poredjenje

Dynaudio je napisao(la):
ica! Samsung 900NF , 959NF , Nec , ViewSonic.......... Oni cak idu i

NEC Z A O B I D J I T E u sirokom luku. Ja sam pazario FP955 - totalno losa investicija. Ocajan kvalitet izrade. Evo vam najjednosrtavniji test - ako je monitor made in MExico samo ga blago (dovoljno je veoma blago kao kad "kucnete u drvo") kucnite sa strane okvira i slika ce zaigrati kao na vodi...
Au 90% slucajeva ce da promeni boju u plavu nijansu... Zatim pojava interference... DVI loseg kvaliteta. UZAS !!!
Slova deluju kao lose komprimovani jpg... Dadoh 1550 DM za njega... dusa me boli...
Jedino je firma koja je distributer NEC-a za YU totalno OK (ime ne navodim Hehehee nema besplatene reklame).

pozdrav

Re: Re: Re: poredjenje

mipko je napisao(la):
NEC Z A O B I D J I T E u sirokom luku. Ja sam pazario FP955 - totalno losa investicija. Ocajan kvalitet izrade. Evo vam najjednosrtavniji test - ako je monitor made in MExico samo ga blago (dovoljno je veoma blago kao kad "kucnete u drvo") kucnite sa strane okvira i slika ce zaigrati kao na vodi...
Au 90% slucajeva ce da promeni boju u plavu nijansu... Zatim pojava interference... DVI loseg kvaliteta. UZAS !!!
Slova deluju kao lose komprimovani jpg... Dadoh 1550 DM za njega... dusa me boli...
Jedino je firma koja je distributer NEC-a za YU totalno OK (ime ne navodim Hehehee nema besplatene reklame).

pozdrav

Zameni primerak, taj se ocigledno sj*bao pri transportu. Ili trazi pare natrag, uzmi Samsung 959NF i za ostale pare uradi nesto pametno ;)

Re: Re: Re: Re: poredjenje

omnik je napisao(la):
Zameni primerak, taj se ocigledno sj*bao pri transportu. Ili trazi pare natrag, uzmi Samsung 959NF i za ostale pare uradi nesto pametno ;)

E upravo sam vratio nazad 959NF jer mu je bila sj*bana konvergencija , pa sad cekam novi!!! U cemu je fazon, ne samo sa Samsungom , vec sa svima?! Ne mozes kupiti ni jedan normalan proizvod!!!

Re: Re: Re: Re: Re: poredjenje

Dynaudio je napisao(la):
U cemu je fazon, ne samo sa Samsungom , vec sa svima?! Ne mozes kupiti ni jedan normalan proizvod!!!

sta ces... malo trziste (bedno) pa nam uvaljuju skart... A i nasim distributerima se vise isplati.
U principu svi proizvodjaci imaju
1. proizvode za domace trziste
2. proizvode za trziste bogatih zemalja (Severna Amerika i zap. Evropa)
3. proizvode za trzista poput naseg
Zato cu ubuduce monitor kupovati ISKLJUCIVO u inostranstvu ili ako kojim slucajem naletim ovde na proizvod "Made in Japan" ili neke pouzdanije zemlje

pozdrav

Vrh Dno