zmajns je napisao(la):HP Ergo 1280 1024X768 120 Hz, Sony Trinitron inside
Dynaudio je napisao(la):I sta sad?!?!? To ti moze odraditi bilo koja iole malo ozbiljnija 19-ica! Samsung 900NF , 959NF , Nec , ViewSonic.......... Oni cak idu i do 130+ Hz u 1024x768!!!!!!!!![]()
Dynaudio je napisao(la):ica! Samsung 900NF , 959NF , Nec , ViewSonic.......... Oni cak idu i
mipko je napisao(la):NEC Z A O B I D J I T E u sirokom luku. Ja sam pazario FP955 - totalno losa investicija. Ocajan kvalitet izrade. Evo vam najjednosrtavniji test - ako je monitor made in MExico samo ga blago (dovoljno je veoma blago kao kad "kucnete u drvo") kucnite sa strane okvira i slika ce zaigrati kao na vodi...
Au 90% slucajeva ce da promeni boju u plavu nijansu... Zatim pojava interference... DVI loseg kvaliteta. UZAS !!!
Slova deluju kao lose komprimovani jpg... Dadoh 1550 DM za njega... dusa me boli...
Jedino je firma koja je distributer NEC-a za YU totalno OK (ime ne navodim Hehehee nema besplatene reklame).
pozdrav
omnik je napisao(la):Zameni primerak, taj se ocigledno sj*bao pri transportu. Ili trazi pare natrag, uzmi Samsung 959NF i za ostale pare uradi nesto pametno![]()
Dynaudio je napisao(la):U cemu je fazon, ne samo sa Samsungom , vec sa svima?! Ne mozes kupiti ni jedan normalan proizvod!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari