Šta je novo?

Popusti tokom 2024. - pravila su u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osim Intersporta ostali nista... Ali intersport je stvarno dao lep popust.

Intersport ispoštovao na max, TT sa prošlogodišnjih 50% na 35% i 30%, djak/spot sv/buzz/tike krš kao i uvek.

Nselection ok popust na AirForce 30% i na kolekciju iz 2023. UA isto bio ok ali brend je u kanalu dugo.

Ostalo tuga, kao i celo tržište.

Springfield daje dodatnih 15 posto uz kod CYBER15. Jedino što kod njih mora da se plati karticom, ne može pouzećem.

Osim Intersporta ostali nista... Ali intersport je stvarno dao lep popust.
Roba koju sam gledao košta potpuno isto kao i pre te famozne ''akcije/50%''. A gledao sam dosta toga i nigde nisam primetio tih 50%.

Roba koju sam gledao košta potpuno isto kao i pre te famozne ''akcije/50%''. A gledao sam dosta toga i nigde nisam primetio tih 50%.
Pa nije bas, ja sam jaknu uzeo pre dve tri nedelje kad je bilo isto nesto 20-30% za 14k a sad je 12k. Za taj primer znam jer sam je pratio, za ostalo nisam siguran. I colmar jakna je bila 40-50k a sad je 32k

Yup, Nike Malinoa patike žena pazarila pre 2 godine za 9800din, tada najpovoljnije, ove se kreću oko 10k, sada na akciji 7500k, tako da popust iako nije 50% u odnosu na najniže cene, i dalje je dovoljan da budu povoljniji za dosta stvari.

@milos0888
Upravo jakne i zimsku obuću sam gledao sinoć, bukvalno sve iste cene pre i posle aktivacije ''50% sniženja''. Мoguće je da čiste lager, ali da su samo neki (malobrojni) artikli na drastičnom sniženju.

50% računaju na punu cenu koliko sam video. Ako je nešto bilo na 20% sniženo, danas je dodatnih 30% na punu cenu. Ako je bilo 40%, cena je dodatnih 10% snižena. Ako je već bilo na 50%, nema promene cene.
Po meni cene su ok.
Da, ali cene robe koju sam gledao (na desetine artikala) su ostale potpuno iste kao i pre ''50% sniženja'', ubeđen sam da su samo dodali taj baner, bez ikakve izmene cena. Možda i grešim, nebitno.

Intersport je dao lep popust i baš sam imao nameru da nakupujem masu stvari, pre svega za klinca, ali izbor brojeva je bukvalno nikakav, odnosno sve ono što je malo kvalitetnije i što vredi ostali su brojevi koji ni blizu ne odgovaraju tj ili premali ili preveliki (i za ono što sam gledao za klinca i za mene), tako da na kraju nisam ništa pazario.

Pazario u Intersportu, sve je bilo na 50% od pune cene (popust na kasi).
Pre 7 dana uzeli za klinca neke Terrex GTX na sniženju za 12600, danas bile 9000.

Džaba kad nema brojeva...
Pre neki dan uzeo neke Merell čizmice na popustu za 8.400, danas kao 5.500 a ostao samo jedan broj...

Da, ali cene robe koju sam gledao (na desetine artikala) su ostale potpuno iste kao i pre ''50% sniženja'', ubeđen sam da su samo dodali taj baner, bez ikakve izmene cena. Možda i grešim, nebitno.

Patike za trčanje su zaista na pravim popustima. Neki modeli su juče mogli da se kupe za pare kao na najpovoljnijim rasprodajama u EU, a danas još jeftinije. Nažalost, svega imaju malu količinu, pa brzo ostanu bez brojeva. Recimo, ženske Nike Vaporfly 3 su 16.500 dinara, za.prethodne modele, to je bila baš najniža moguća cena u Nike Outlet. Možda malo niže za poslednji ostali komad.

Još neki modeli od Nike i Hoka su zaista na najnižim cenama koje ćemo videti ove godine.

Pojaviće se brojevi za dan-dva, ne brinite. I novi proizvodi...

Ali Hoka Mach X2 za 11.700 ćemo baš teško videti, pa i za 14k je bila dobra cena... A ne današnjih 11.700. Ne bih se ni setio da je dans 50%, nego drugarica malopre šalje poruku da je uzela za te pare...

Trake za vezbanje su u intersportu povoljne, ima raznih modela i sa 50% su best buy kome treba
ovo sve se tesko nalazi kod drugih po ovim cenama

Evo sad gledam, ima dobrih sniženja, ali je izbor brojeva uglavnom veoma limitiran.
Moguće da su posle ponoći prvo izbacili baner, pa tek x časova kasnije izmenili cene u nekim kategorijama, i da zato nisam imao utisak da su cene dodatno snižene.

Trake za vezbanje su u intersportu povoljne, ima raznih modela i sa 50% su best buy kome treba
ovo sve se tesko nalazi kod drugih po ovim cenama
Tu jeste snizenje 50%, ali je cena tih traka i dalje visoka. Jel si gledao kod drugih sta nude?

Slazem se da nije pravih 50%, ali po meni to je nekih 30% pravog popusta.
Jer patike kojr sam kupio za 8800din nisu nigde mogle nikad da se nadju ispod 11 500din.
Takodje za zenu New balance 6700 a nisam ih video ispod 9000din nikad.

Tako da u moru laznih popusta ovo je bilo super.
Eplaneta je po meni najgora prodanica, uvek sve na popusti a uvek jake cene.

Pazario u Intersportu, sve je bilo na 50% od pune cene (popust na kasi).
Pre 7 dana uzeli za klinca neke Terrex GTX na sniženju za 12600, danas bile 9000.
Absolutno se slazem, poslednjih 10ak dana oni su imali uglavnom 40% na sve, tada sam pazario sta je moglo da se pazari, sta je bilo velicina, danas opremio klinca za skijanje na 50%,ali zaista pravih 50%....tako da stojim iza toga da su absolutno dali 50% na realne mp cene i da nisu nista muljali, cisto i transparentno,za razliku od vecine.

I u novosadskom Mercatoru.

Dugo su se tražili a i generalno outdoor koncept u Srbiji nije toliko rasprostanjen. Raste u poslednje vreme ali u odnosu na SLO, HU i CRO smo mizerija.

Running je trenutno najjaca kategorija.

Apropo rasprave oko 50% popusta u navedenoj radnji, juče sam bio na licu mesta kako bih se i sam uverio:
photo-output.jpegphoto-output.jpeg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno