Roba koju sam gledao košta potpuno isto kao i pre te famozne ''akcije/50%''. A gledao sam dosta toga i nigde nisam primetio tih 50%.Osim Intersporta ostali nista... Ali intersport je stvarno dao lep popust.
Pa nije bas, ja sam jaknu uzeo pre dve tri nedelje kad je bilo isto nesto 20-30% za 14k a sad je 12k. Za taj primer znam jer sam je pratio, za ostalo nisam siguran. I colmar jakna je bila 40-50k a sad je 32kRoba koju sam gledao košta potpuno isto kao i pre te famozne ''akcije/50%''. A gledao sam dosta toga i nigde nisam primetio tih 50%.
Da, ali cene robe koju sam gledao (na desetine artikala) su ostale potpuno iste kao i pre ''50% sniženja'', ubeđen sam da su samo dodali taj baner, bez ikakve izmene cena. Možda i grešim, nebitno.50% računaju na punu cenu koliko sam video. Ako je nešto bilo na 20% sniženo, danas je dodatnih 30% na punu cenu. Ako je bilo 40%, cena je dodatnih 10% snižena. Ako je već bilo na 50%, nema promene cene.
Po meni cene su ok.
Da, ali cene robe koju sam gledao (na desetine artikala) su ostale potpuno iste kao i pre ''50% sniženja'', ubeđen sam da su samo dodali taj baner, bez ikakve izmene cena. Možda i grešim, nebitno.
Pojaviće se brojevi za dan-dva, ne brinite. I novi proizvodi...
Tu jeste snizenje 50%, ali je cena tih traka i dalje visoka. Jel si gledao kod drugih sta nude?Trake za vezbanje su u intersportu povoljne, ima raznih modela i sa 50% su best buy kome treba
ovo sve se tesko nalazi kod drugih po ovim cenamaIntersport
www.intersport.rs
Slazem se da nije pravih 50%, ali po meni to je nekih 30% pravog popusta.Roba koju sam gledao košta potpuno isto kao i pre te famozne ''akcije/50%''. A gledao sam dosta toga i nigde nisam primetio tih 50%.
Absolutno se slazem, poslednjih 10ak dana oni su imali uglavnom 40% na sve, tada sam pazario sta je moglo da se pazari, sta je bilo velicina, danas opremio klinca za skijanje na 50%,ali zaista pravih 50%....tako da stojim iza toga da su absolutno dali 50% na realne mp cene i da nisu nista muljali, cisto i transparentno,za razliku od vecine.Pazario u Intersportu, sve je bilo na 50% od pune cene (popust na kasi).
Pre 7 dana uzeli za klinca neke Terrex GTX na sniženju za 12600, danas bile 9000.
Ima smisla ovo, npr Intersport je zatvorio radnju u Beo shoppinguZnači ovo je razlog ovakvih popusta u Intersportu:
![]()
Intersport u Srbiji ubuduće kroz partnerski model poslovanja - Deo maloprodajne mreže biće postepeno zatvoren
Intersport u Srbiji ubuduće kroz partnerski model poslovanja - Deo maloprodajne mreže biće postepeno zatvorenwww.ekapija.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari