Šta je novo?

Popusti tokom 2024. - pravila su u prvoj poruci

Gacje su jeftine :)
< evo pa gledajte glupo da ispamamo dealovima za de

Otvorio sam temu

20% je popust izgleda na sve. Probao sam neki telefon i radi.
1728504937441.png

Samsung televizori na popustu u Emmezzeti.

Nisam gledao ostale ali sam primetio da je S90c 55" oled odličnih 135k za naše tržište

Ista cena kod jos nekoliko prodavaca

preko yettela sam dobio kod za 17% popusta u Gigatronu.
Ne važi na webu, za šok, top i akcijske proizvode.
Od danas važi 15 dana pa neka se javi ako neko slučajno ima nešto da uzme.

www.mi-srbija.rs
Vikend 11-13.10.2024.
Sve online sa 30% popusta uz kod ONLINE30 (osim već sniženih artikala)

Prilozi

• Primer misrbija.jpg
    Primer misrbija.jpg
    259.5 KB · Pregleda: 320
GIGATRON

Oktobarska ponuda mobilnih telefona po sniženim cenama

U periodu od 3. 10. do 27. 10. 2024. godine, iskoristite priliku da u predstojeću jesen uplovite uz novi pametni telefon. U svim Gigatron prodajnim objektima i internet prodavnici, u naredne 4 nedelje oktobra, 4 dana - od četvrtka do nedelje, očekuju vas super cene po 4 odabrana modela telefona poznatih brendova!

1000001529.png

Velika rođendanska akcija! LAMA30 godina - 30% popusta!

Lama d.o.o. Beograd
bavi se uvozom i distribucijom dijetetskih i sportskih suplemenata i zastupanjem renomiranih kompanija iz te oblasti: Ostrovit, Nutriversum, 5 Stars, Twinlab, HAYA Labs, Body Attack, Zoomad, MusclePharm, Nutrex, Maxler, Labrada... Naš prodajni program sadrži nekoliko stotina različitih artikala, i to: vitamine, minerale, biljne preparate, proteine, gotove napitke i deserte, aminokiseline, preparate za mršavljenje i specijalizovane preparate za sportiste.

Ove godine slavimo vredan jubilej - 30 godina rada. Hvala našim dragim kupcima na saradnji svih ovih godina!

Tim povodom, do kraja ove godine, odobravamo popust od 30% uz KOD za popust.

KOD (šifra) za popust je: LAMA30

• Popust važi i u prodavnicama i prilikom onlajn naručivanja (ukucati KOD u predviđeno polje).
  • Popust važi za sve naše brendove - HAYA, Nutriversum, OstroVit, Nutrex, Labrada, 5Stars, Maxler, Body Attack, Zoomad (naglašeni su na sajtu proizvodi za koje ne važi popust).
  • Popust važi za sve kategorije: vitamine, proteine, aminokiseline, sagorevače masti, biljne i sportske suplemente - SVE!
  • Popusti koji već postoje se ne sabiraju - primenjuje se onaj koji je povoljniji za kupca.
  • Pokloni koji su navedeni uz proizvode važe i uz ovaj popust!

LAMA - vaša prodavnica suplemenata!
https://www.lama.rs/

Dostava AKS 340,00, preko 3.000,00 besplatna dostava.

Adrese prodavnica:
Beograd, Makedonska 30/I, TC Eurocentar, 011 3373-829
Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 147, 011 3807-008

^^
Samo da se ljudi ne zalete ovo sto je na "akciji" to je maltene sve pred istek roka a nije navedeno nigde tako da ako kupite pakovanje od 100 tableta a rok trajanja jos mesec dana porazmislite malo :)

VIP House ima baš široku ponudu artikala na akciji: https://viphouse.rs/Akcije

Vidim na sajtu da su ostali samo na radnji u Palmotićevoj (nema više one na Banovom Brdu), zna li neko da li ovo znači da likvidiraju inventar i gase firmu?

Nutribullet u maxiju 4999rsd

U A1
1730468023433.png

image

Svečano otvaranje Lilly Drogerije u tržnom centru Ušće !
Pridružite nam se na adresi Bulevar Mihajla Pupina 6 u TC Ušće i iskoristite popust od -15% na sve i na već snižene proizvode u periodu od 07.11. do 09.11.
U akciji ne učestvuju lekovi, ni poklon kartice.

Da piše datumi za svaki proizvod kad će biti na akciji - neki 13. neki 14. novembar

@acep
da, sad vidim da je box standardno od 6000 do 7000 po drugim radnjama, znači opet praksa podizanje/spuštanje cene pred black friday. Doduše Box je na kp 50eu standardno, što mu dođe ovih 6000. Ali opet je ovde sa 2 godine legit garancije.
a ruter za crvenu je odlična kupovina

^ kome ne treba 5GHz wifi, njemu jeste odlična kupovina za crvenu.
1731524186825.png

Nazad
Vrh Dno