Uzeo sam ga pre nekih mesec-dva, samo da kazem da je za taj novac vise nego odlicno kuciste.RAIJINTEK kućište Arcadia III TG - 3500 dinara,
bilo je 4000din.
Gde? Ja jutros poručio za 4k u excRAIJINTEK kućište Arcadia III TG - 3500 dinara,
bilo je 4000din.
Rekao bih da su identicna, arcadia ima mesh front panel i dao bih mu prednost zbog toga, uz kuciste dolazi samo jedan ventilator 12cm 3 pin pozadi, i to uzmi u obzir.bolje od MS Industrial FIGHTER S300?
U lirs.Gde? Ja jutros poručio za 4k u exc
Pa ovaj telefon mozes da nadjes za 280-300e![]()
Uštedite 20.000 RSD uz Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G ima vrhunsku kameru rezolucije 200 MP, Amoled ekran brzine osvežavanja do 120 Hz, dugotrajnu bateriju i moćan čipset – Gigatron.gigatron.rs
Nov nema. A ovi sto imaju za 320,330 evra su sa jednom godinom garancije.Pa ovaj telefon mozes da nadjes za 280-300e![]()
Gde tacno? Evo ovde su cene doduse za 12 GB RAMa. A i te radnje su uglavnom sa jednom godinom garancijeBaci pogled na "mobilnisvet", 310€
Tako da u lokalnim servisima mozes dobiti i po nizoj ceni...
I realno - bateriju ti garancija ne pokriva, posle godinu, dve svakako baterija nece drzati ni 12sati...
Svejedno, nije 8/256 verzija 310 evra nigde.Gledas cene za 12/256, a oni nude 8/256![]()
Hajde idi kupi fon u Balkanskoj pa da vidis koju ce ti garanciju dati.Nisam cuo za "divlju" garanciju uz fiskalni racun, gde je firma regisotrovana u APR-u da ti izda isti...
A onda kreće opšta kuknjava i čuveno "Pomozite, šta da radim" kada neko pokuša da u takvim radnjama ostvari "garanciju"...
Jer što bi Bora rekao "Teoretski ljubav lepo zvuči..."
Da li je neko primetio bolje popuste za zidnu i plafonsku rasvetu, ako ima neka preporuka mozda ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari