Zeha
... ispod radara ...
- Učlanjen(a)
- 01.09.2007
- Poena
- 785
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i5 13600K, Deepcool AG620 - CPU hladnjak
- Matična ploča
- Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO
- RAM
- Kingston DDR5 32GB (2x16GB) Fury Renegade KF564C32RSK2-32
- GPU
- Asus TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING
- Storage
- Sasmung NVME 990PRO 1TB, Sasmung NVME 970EVO plus 2TB, Seagate hdd 16TB IronWolf Pro, Seagate Archive HDD 8TB
- Zvuk
- Sound Blaster Z, Sennheiser HD 599SE, Logitech X-230
- PSU
- FSP Hydro PTM PRO Platinum 1000W
- Kućište
- Fractal Design Define 7, 4x Be Quiet SILENT WINGS 4 140mm PWM high-speed
- Monitor
- Dell Alienware AW2723DF
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3S, Logitech MX Keys S Graphite
- Ostale periferije
- HP LaserJet P1006
- Laptop
- Lenovo Legion 5 (82JN003EYA)
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S21 Ultra
- Pametni uređaji
- LG 43UM7600PLB LED
- Pristup internetu
- Optički internet
Drugovi forumaši potrebna popravka ili barem provera ispravnosti radio kontrolisanog automobila (na daljisko upravljanje).
Ovo je već drugi koji je crkao. Prvi zamenio u prodavnici a ovom drugom dete ispustilo daljinski, polomio se ali radi 100% (ulepljen posle).
Problem se ispoljava tako što autić ne može da skreće, nece u stranu točkove da okrece autic.
Na početku radilo sve.
Radilo sve i posle lomljenja daljinskog (i "popravke", lepljenja istog) i nakon nekog vremena prestalo da okreće točkove u stranu (da skrece).
Na daljinskom gori lampica neprestano kad se komanda (točkić) na daljinskom okrene da bi skretao ali nema efekta na usmerenje točkova.
Rasklapao sam i sve su zice spojene.
Onda sam ga terao do kraja baterije i primetim da kad pogonski tockovi rade i kad okrenem tockic pravca (volancic sa strane) za skretanje u tom trenutku kad su obe funkcije istovremeno u radu smanji brzinu okretanja pogonskih tockova. Iz toga ja zakljucujem da dolazi struje u motor za skretanje i trosi je ali nema pomeranja zupcanika na osovini motora za skretanje.
Zna li neko odokativno sta nije u redu?
Zna li neko neki servis gde mogu popraviti auto.
Kako ja da proverim jos ispravnost motora i protok struje a nemam unimer i ne umem da radim sa unimerom i slicnom spravama...
Zna li neko neki klub za automobile (i/ili avione) na daljinsko upravljanje, neki avio i auto modelarski klub, nesto takvo, da imaju male elektro motore i RC daljinske upravljace, naravno da umiju i hoce pomoci...?
Reklamacija nija moguca zbog polomljenog daljinca iako je manje od mesec dana proslo od kupovine.
Ovo je već drugi koji je crkao. Prvi zamenio u prodavnici a ovom drugom dete ispustilo daljinski, polomio se ali radi 100% (ulepljen posle).
Problem se ispoljava tako što autić ne može da skreće, nece u stranu točkove da okrece autic.
Na početku radilo sve.
Radilo sve i posle lomljenja daljinskog (i "popravke", lepljenja istog) i nakon nekog vremena prestalo da okreće točkove u stranu (da skrece).
Na daljinskom gori lampica neprestano kad se komanda (točkić) na daljinskom okrene da bi skretao ali nema efekta na usmerenje točkova.
Rasklapao sam i sve su zice spojene.
Onda sam ga terao do kraja baterije i primetim da kad pogonski tockovi rade i kad okrenem tockic pravca (volancic sa strane) za skretanje u tom trenutku kad su obe funkcije istovremeno u radu smanji brzinu okretanja pogonskih tockova. Iz toga ja zakljucujem da dolazi struje u motor za skretanje i trosi je ali nema pomeranja zupcanika na osovini motora za skretanje.
Zna li neko odokativno sta nije u redu?
Zna li neko neki servis gde mogu popraviti auto.
Kako ja da proverim jos ispravnost motora i protok struje a nemam unimer i ne umem da radim sa unimerom i slicnom spravama...
Zna li neko neki klub za automobile (i/ili avione) na daljinsko upravljanje, neki avio i auto modelarski klub, nesto takvo, da imaju male elektro motore i RC daljinske upravljace, naravno da umiju i hoce pomoci...?
Reklamacija nija moguca zbog polomljenog daljinca iako je manje od mesec dana proslo od kupovine.
Poslednja izmena: