violinista je napisao(la):Prijatelju ja sam tako uspeo da spasim par audio CD-ova koje SIGURNO ne bih mogao da pročitam na drugi način. Samo želim da pomognem čoveku i predložim mu ako ne može ništa drugo, a tebe ako ne interesuje-što postuješ u ovaj topic???
dejandj je napisao(la):Drago mi je sto pokusavate da pomognete!
Nisam jos gledao one TVteleshop reklame ali valjda cu da uvatim jednog dana...
Inace NIJE ideja da popravljam tj vadim podatke sa ostecenog CD-a vec da popravim izgled zagrebanog monitora...!
U pitanju su opticki lakovi i moglo bi da se desi da radi.
Inace od inace onaj stos sa zamrzavacem mi se dopao jer ima osnove i to dvojake! Prvo skupi se metalni narez (promeni poziciju i moze postati citljivo i ono sto nije! Drugo i opticke osobine plastike se nesto promene pa je moguce da radi a ako covek kaze da radi...
Pitanje je da li ce se skupiti (valjda je taj sloj vec u kristalnom stanju, i ako nije ko zna koja je temp krist?) , a i ako se skupi mozda tek bude necitljivo, opet i da sve prodje kako treba, potrebno je iscitati info sa diska dok je jos "friziran" ... Dok ono brisanje krpom posle moze da ima smisla ako na taj nacin sa zamrznutom vodom skinete i izgrebani sloj (ako) ... Ma hipotetisemodejandj je napisao(la):Inace od inace onaj stos sa zamrzavacem mi se dopao jer ima osnove i to dvojake! Prvo skupi se metalni narez (promeni poziciju i moze postati citljivo i ono sto nije! Drugo i opticke osobine plastike se nesto promene pa je moguce da radi a ako covek kaze da radi...
Geek_master je napisao(la):Budi oprezan sa monitorima, oni anti-refleks premazi nisu bas prijateljski raspolozeni ako probavas sve i svasta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari