Šta je novo?

Pop 3 " Two thrones" gone gold

dada, posle dwa meseca.......
posto predpostawljam da je wecina owih pitanja nasla odgowore, necu se truditi.........

KAKO DA PREDJEM VIZIRA....... ili vezira.....
ali samo treci deo, prva dva preso...... u trecem ja skacem, skacem, al' me ubije sa onim prehranjenim klikerima........
i, el ima neko MediaCenter patch??? kako se to instalira??? ja ga skinuh, ali on kaze cannot find....... blabla........

ne znam sta su prehranjeni klikeri :D

ma, baca neke ogromne lopte koje me skinu sa swega na sta se popnem...... i ubiju me.....

Samo gledas da ne visis kada te gadja sa tim. Znaci sacekas da te gadja, izbegnes i onda skocis na sledecu i tako u krug! A iako te pogodi ako ne visis, znaci ako stojis na nekoj od ploca, veoma malo ti oduzme energije.

tacno tako. To je jos i najlaksi dio zadnjeg nivoa...

Ako ti bas zadaje problem... udahni duboko i probaj ponovo! :)
Kao sto su rekli to je najlaksi od sva tri dela!

Hvala Bogu, na radost svih čupača kablova, najzad se pojavila Ponovo Napunjena verzija izvršnog fajla!

Mislis na radost necupaca kablova :d

Poslednja izmena:
Gdje se moze skinuti? Htjeo bih da predjem igru do kraja ali me mrzi da stalno cupam kabal.

Hvala Bogu, na radost svih čupača kablova, najzad se pojavila Ponovo Napunjena verzija izvršnog fajla!

Da, da, na radost svih cupaca kablova. Praise the Ponovonapunjenog!

Al **** ga ja sto nisu odradili US/ERSB verziju igre sa 3 CD, koja nije senzurisana? Ja ocu da vidim kako lete glave, udovi, raspolucene telesine i krvi do kolena! Ova EU/PEGI verzija igre stvarno saksa!

Ja ne znam samo koji im je fazon da grafika bude vidljivo lošija od one iz prvog i drugog dela! Znači popizdeo sam, izgleda kao igra u vreme kad je vladao Direct X 7... Užas!

Valjda ce pop4 biti bolji grafikom naravno ako ga bude bilo.

I ja zaglavih kod vezira. Sada kada više ne mora da se čupa kabl možda i pokušam da ga pređem i vidim kraj.
Ipak mi je drugi deo nekako malo bolje legao. Zagonetke "kako proći dalje" su bile teže, u trojci se nisam ni jednom zaglavio.

Ako neko hoće da napravi novi disk sa ovim EXE-om, fajl "pop3.zvz" ne morate ubacivati u disk. Taj fajl izgleda služi samo da dopuni disk pošto je velik 2.4 GB i kompletan sadržaj mu čini sekvenca 0x41 bajtova. Setup ga ne traži, a ni igra ga ne traži. Samim tim se image smanjuje na 1.8 GB a sve radi normalno.

To je dummy fajl, koji sluzi sa StarCrap verifikaciju, nalazi se na skoro svakom StarCrap zasticenom DVD-u.

Nazad
Vrh Dno