Šta je novo?

Pop 3 " Two thrones" gone gold

@borab

Gde si ga kupio? Neka prodavnica? Narucio Online?

evo,ja sam sada malo odigrao (~30-40min,nemam vise vremena).

dakle,grafika se nije skoro pa uopste promenila.tako da nemojte da ocekujete neka cudesa.sve to lepo izgleda,panorame razrusenog vavilona su jako prijatne za oko,ali nije to nista posebno.
poteza ima jos vise nego dvojci (koliko je to moguce).ja bas nisam ni uspeo mnogo njih da iskoristim posto je prvi mac u igri noz za hleb.ja ne kapiram kako princ uspeva da ubije bilo koga sa tom cackalicom,ali dobro.

muzika se vratila kecu.znaci,opet slusamo stare arapske melodije,koje se btw odlicno uklapaju u igru.

pisacu kasnije jos.ali tesko da cu stici ovih dana da igram koliko bih teo.

za sada obecava.ko je voleo prethodna dva (posebno keca),ne sme da propusti ni trojku.

SINTER je napisao(la):
...posto je prvi mac u igri noz za hleb.ja ne kapiram kako princ uspeva da ubije bilo koga sa tom cackalicom,ali dobro.
Daj meni taj nož za 'leba pa ćeš videti šta je umetnost :smoke:

uffff
prica je nikad jaca.sad sam jos malo odigrao.
spaja prva dva dela.totalno sam se pogubio.

I mali noz za 'leba u pravim rukama cini cuda!

Ja imam jedan problem oko prelazenja, posle druge voznje dvokolica treba da se makljam sa dvojicom nekih glavonja (jedan ima sekirce a drugi perorez). Sat vremena sam pokusavao da skontam sta tereba da uradim i nista. Pomagajte!

Jedan drugog brane. Prvo opleti po onome koji ima blade, a zatim onog sa axe. Nazalost igru sam zavrsio. Kraj. Interesantan, ali za cekivati. Kome trebaju save filovi neka se jave, mada cu veceras da ih okacim. Igra ima ukupno 45 levela, s tim sto poslednjih 13 levela nemas protivnike, jer ih je raja koji si oslobodio, pomlatila. Imas samo vezzira u pretposlednjem nivou. Meni se najvise svideo nivo u kome si u potpunom mraku, a put ti obasjava sam Princeva ruka. U igri postoje samo dve mozgalice ( statua i platforme za pomeranje). Ovaj cika Prince, je po meni ubedljivo najlaksi. Odradio sam ga za 25h. :mad:

daj jebote,kad si ga pre presao?
ja ga gustiram.po par nivoa dnevno.hocu da mi traje bar jos jednu nedelju.
greh je ovakvu igru tako brzo preci.
vi ostali,igrajte polako,uzivajte.

Ako je lakshi od WW igracu ga sigurno.

hm,
pa tezina je prosecna.
WW i nije bio toliko tezak ako se izuzme ono besciljno lutanje po tunelima,malo u sadasnjosti,malo u proslosti.

ni ovaj nastavak nije nesto posebno tezak,mada protivnci mogu dosta da *****avaju.ja jos nisam dobio pristojan mac,tako da bas i nije tako lako.

prica je sve bolja i bolja.pojavljuju se likovi iz prvog i drugog dela.

Evo save game. Nemojte da budete lenji, pa da preskacete nivoe.

Borab, nisi mi odgovorio, gde si kupio original igru? Zanima me jer hocu da uzmem sebi jedan primerak.

Doneo mi ujak iz Usa.

mLaki je napisao(la):
Borab, nisi mi odgovorio, gde si kupio original igru? Zanima me jer hocu da uzmem sebi jedan primerak.

Nesto mi se ne slazu tvoji rezultati u markovima. Dok sam imao 9800pro imao sam u 3DMark 03> 6741
u 3DMArk 05> 3231
Kako je moguce da imamo skoro iste rezultate u 05, a tako razlicite u 03?

borab je napisao(la):
Evo save game. Nemojte da budete lenji, pa da preskacete nivoe.
Jel imas kojim slucajem i za WW?
Bas se patim ovih dana..

borab je napisao(la):
Nesto mi se ne slazu tvoji rezultati u markovima. Dok sam imao 9800pro imao sam u 3DMark 03> 6741
u 3DMArk 05> 3231
Kako je moguce da imamo skoro iste rezultate u 05, a tako razlicite u 03?

Pa dobro borab sto si toliko opterecen tom novom kartom? Znamo da ti je crkla 9800pro i da si uzeo novu, al mi se cini da si sa starom bio srecniji.
Svuda tvoji postovi tipa: kakva je, koliko trosi W, koliki je score.....
Daj malo se opusti, tvoj score je sasvim OK. Nije ti valjda omiljena igra 3DMark?
Opusteno bre!

Pozzzzz

:wave:

Ae bre ne smarajte vishe sa ovim ko da je neka igra. Stalno moram gledam da neko ne pricha o pirateriji ;)

@borab
jel dobijam kasnije jos neki mac?znaci,vec sam dosta odigrao,a jos uvek vucem onaj perorez.

@SINTER
Dobices pred kraj mac od oca (princevog oca) koji je ne unistiv i nanosi puno stete.

@driver

Kako mozes reci "kao neka igra"? Igra je fenomenalna!

Nego zna li neko gde su svi health upgradeovi? Ocu da predjem igru sa alternativnim krajem.

mLaki, recimo da ima mnogo bolje ;)

Nalazim se u levelu Arena gdje je onaj veliki kojeg treba mačem po očima, ali kad dođem do mjesta gdje mogu izvršiti napad uvjek mi piše da nisam odabrao pravi trenutak i da probam ponovo.

Ja imam jedan problem oko prelazenja, posle druge voznje dvokolica treba da se makljam sa dvojicom nekih glavonja (jedan ima sekirce a drugi perorez). Sat vremena sam pokusavao da skontam sta tereba da uradim i nista. Pomagajte!

kako si majke ti presao.
i ja poksavam celo vece ali nema sanse.mislim,kapiram ja da treba da rokam ovog sa macem,dok se ovaj drugi ne zaglavi i onda,posle nekog vremena,mogu da udjem u stealth mode,i onda ih obojcu dovedem do pola healtha i onda sve izpocetka.
ali me uvek olese kada axe dodje do polovine zdravlja.

@marac
Krljanje na pocetku sa tim glavnim je slicno speed killovima, kada dodjes do kraja gornje grede ekran se promeni kao za speed kill, skocis (tj pritisnes E) i doboro obratis paznju na bodez, kada zasvetli pritisnes taster za napad. Trebalo bi da bude 3 ili 4 vezana speed udarca i tako dva puta. Kada mu iskopas oci, rokas ga na zemlji, trudis se da mu budes iza ledja i udaras ga u noge dok ne crkne.

@sinter
Ja sam ih isto tako doveo do pola zdravlja i nastavio kao na pocetku, kada se onom zaglavi sekira odes mu iza ledja ili sa boka i udaras ga, ponavljas to dok ga ne ubijes.
Kada ubijes onog sa sekirom, pojavice se Fara i dokusuriti onog drugog sa strelom (valjda se dobro secam).

10X,
ja sam mislio da ima neka fora za laksi prelazak.mnogo su *******i likovi.pokusacu opet veceras.

Koje njesra, EU verzija igre ima iskljucen gore i dismemberment, bas sam se razocaro... ej borab, da li ti imas US verziju igre? Mislim da li ima odsecanja glave, raspolucenih telesina itd. kad god zavrsis sa neprijateljima?

Naravno. Moja je stigla iz Usa.

predjoh je, na kraju sam se borio protiv vezira i protiv mracnog princa, btw nemojte ovo smatrati piraterijom ali moze da se igra igrica da se ne cupaju kablovi bez ikakvih problema ja je tako igrao
P.S. kad predjete igru pogledajte u extras pa u video gallery prvi klip pa kazite da li nije extra

Poslednja izmena:
taman me ovaj thread podsjetio da konacno zavrshim PoP1 (nabavio je posle PoP2, pa mi je sistem borbe prije svega bio razocaravajuc), Sa reci, @1600x1200 na 6600gt, nadomjeshtava mi prazninu u srcu koju ostavlja PoP3 i njegova nedostupnost "shirim masama".

Evo stigoh do samog kraja igre i moram vam reci da muku mucim sa prebijanjem vezira (retry,retry,retry,retry,retry...)mozeti misliti kolko mi se puta pojavljivao taj ekran!Znaci ne mogu preci drugi deo okrsaja (kad on leti i ono kamenje se vrti u krug)prvi sam deo presao skoro bez greske.Kako da predjem ovaj deo???Ono kamenje toliko smara da je to nemoguce,a i prince je glup za medalju svaki put padne na kamen i treba mu taman tolko vremena da ustane dok kamen napravi sledeci krug i o5 ga opal...glupost!!!Sta li je tek u 3.fight-u mogu da zamislim??!!Uzgred...jel se seca neko crtaca Iznogod i cuvene recenice: "Hocu da postanem sultan umesto sultana" :wave:

Nazad
Vrh Dno