Šta je novo?

Pop 3 " Two thrones" gone gold

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Kako prenosi www.exxtreme3d.co.yu ,
treci i poslednji deo Prince of Persia, otisao na stancovanje.
Ocekuje se oko 01.12.2005.

zasto posledni?
nigde nisam video da se spominje da je ovo poslednji deo.
inace,jedva cekam.bas gotivim princa.

Receno je na pocetku serijala da je trilogija.

Verovatno su mislili na broj igara sa istim endžinom.
Biće toga još, samo da se malo predahne od "1 Princ na 8 meseci" štanc-tempa.

Ma da i Tomb Raider 4 je bio poslednji :d

borab je napisao(la):
Ocekuje se oko 01.12.2005.

Koliko sam ja primetio ocekuje se u SAD za navedeni datum, a kod nas ce mozda par dana kasnije... :type:
Ako ne stigne za najvise nedelju dana ja secem vene jer nemogu vise da cekam...
Mozda bi bilo bolje da jos jednom predjem SOT i WW, tako da bi se prisetio price koja je jedna od bojih strana ovog serijala.

Blago tebi.

hm,evo sta kazu na oficijalnom sajtu:

We are proud to announce that Prince of Persia The Two Thrones has gone gold for the PlayStation 2, Xbox, GameCube and the PC DVD-ROM. Prince of Persia The Two Thrones launches on the PlayStation 2 Friday 2nd December 2005, and 9th December 2005 on all other formats.

mozda cemo morati jos malo da cekam.

Poslednja izmena od urednika:
Prešao sam SoT i mnogo mi se svidio, ali još nisam igrao WW iako ga imam. Kakav je on u odnosu na SoT?

Vader je napisao(la):
Prešao sam SoT i mnogo mi se svidio, ali još nisam igrao WW iako ga imam. Kakav je on u odnosu na SoT?
Ima dosta mračniju priču, ali je po zaraznosti skoro kao SoT. Jedino što je malo teži.

uhhhh... meni je WW mnooooooogo bolji, i po prici i po gameplay-u :)
u svakom slucaju obavezno ga odigraj :)

WW ima bolji gameplay i fenomenalnu pricu na koju se Two Thrones nastavlja. Bilo bi bas steta da pocnes da igras TT a da nisi odigrao WW...
Taman ces ga preci dok ne dobijes TT.

Samo da napomenem, da ce svako ko bude prichao o bilo kakom kopiranju, zameni i sl. biti banovan, vishe ne upozoravam...

driver je napisao(la):
Samo da napomenem, da ce svako ko bude prichao o bilo kakom kopiranju, zameni i sl. biti banovan, vishe ne upozoravam...
Ja sam danas zamenio hard pa sam iskopirao fajlove sa starog hdd-a na njega :D

Šalu na stranu, zna li neko ima li kakvih izmena u gameplay-u ili su se držali formule iz prethodnih nastavaka? Možda je neko već probao ps2 ili xbox verziju?

Imam je za PS2 par dana, al me bash mrzi da probam :)

driver je napisao(la):

filipenko je napisao(la):
Ja sam danas zamenio hard pa sam iskopirao fajlove sa starog hdd-a na njega

Nećeš me banovati što sam pričao o kopiranju i zameni? :d

Ajde nemoj da te mrzi, probaj ga pa javi nešto, uostalom zar se nisi hvalio kako na soniju opušteno samo ubaciš disk bez cimanja i ne misliš, nema smaranja sa kr*kovanjem, klonovima i ostalim glupostima kao na pcu? :)

Evo sad cu specijalno za tebe da probam. Moram bre da narezem RW prvo...

kole89 je napisao(la):
Ima dosta mračniju priču, ali je po zaraznosti skoro kao SoT. Jedino što je malo teži.

Malo tezi. Ubio sam se ko siroce dok nisam zavrsio poslednji nivo.

Evo odigrah dva nivoa, i u startu je drugachije. Kamera je drugachija, sada je tomb raider fazon, s tim da se moze okretati na sve strane. Svi dugmici na joypadu se koriste + oba analogna sticka, tako da je to 8 kom + 2 analog, i ne znam kako ce se ovo upravljati na PCu, jer chak je i na joypadu konfuzno i kad se naviknesh (pada sam u provaliju vishe puta bez veze, zbog upravljanja). POP2 je bio ono klasichna koljachka, a ovo je drugachije, shunjash se neprijateljima iza ledja, pa nozem sec-sec :) Fora je da se kao vracash u svoj grad sa nekom ribom, ali grad su preuzeli neki varvari, pa su vam skenjali brod i ubili ribu u tom chinu. I ti sad ostajesh, valjda da se osvetish :)

Grafichki mi na PS2 odlichno izgleda. Svuda oni fazoni sa blurom, sve je onako mekano kao u bajci, kada okrecesh kameru i centrirash, ono uz blur se brzo okrene, bash dobro izgleda. Sad jedino zbog tih kontrola ce biti veci problem na PCu, mada ja ovo sigurno necu igrati :)

Odo da vozim GT4 kad sam vec upalio sony :)

Fala za info :) Bedak je samo...hmmm...opterećenje koje izaziva PC verzija. A za kontrole ne brinem, verovatno će biti super intuitivno i lako na PCu kao i u prethodna 2 nastavka.

Ako je sudeci po screenshot-ovima, ne izgleda mnogo bolje od prethodnog nastavka, koji je ionako graficki (a i u skoro svakom drugom pogledu) ruiniran u odnosu na prvi deo (mislim na sands of time, znam da nije realno prvi). Uglavnom, grafika me je prilicno razocarala (opet, zakljucak na osnovu shotova).

Drugar mi je rekao da je nabavio i kaze da dobra,samo sto kod njega zapinje inace njeova konfiguracija je losa.

Konacno. Yeeee. Uh , sto je dobra. :banana:

Daj malo to opsirnije, a ne samo dobra!

Da se ne bi cupali kablovi, da li se moze kupiti usb rack pa sa nekog harda u njemu mantovati igru bez problema ili mora biti obavezno neki eksterni dvd uredjaj?

Ralex2 je napisao(la):
Da se ne bi cupali kablovi, da li se moze kupiti usb rack pa sa nekog harda u njemu mantovati igru bez problema ili mora biti obavezno neki eksterni dvd uredjaj?

Pravila foruma kazu: Nema objasjavanja o zaobilazenju raznih zastita. Moj Pop3 je legalan.

Izvinjavam se.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno