Šta je novo?

ponuda u mts-u

samosamuprolazu

Poštovan
Učlanjen(a)
22.03.2015
Poruke
1
Poena
51
Izvinjavam se ako postoji slična tema, ali ako može pomoć' uskoro mi ističe ugovor u mts-u, imam mix net M tarifu koja je u međuvremenu ukinuta, pa bi trebalo da izaberem novu. Uz to treba da mijenjam telefon, razmišljala sam o LG G2, međutim nijedan operater ga nema u ponudi, a puno mi je da ga kupujem za keš, pa ako može preporuka za neki od telefona koji ne izađu preko 30000 uz neku razumnu tarifu, tipa oko 1500 dinara? Hvala.
 
Najiskrenija preporuka - uzmi popust na pretplatu, a za telefon skupi. Ne isplate se nikad, uvek mozesh da prodjesh jeftinije preko oglasa.
 
Pa, racunaj koliko ushtedish ako placash pola pretplate (ovako ugovor mozesh da potpishesh i na godinu, ne morash na dve), plus oko 120 kinti, oni josh naplacuju apsolutno nepotrebnu i krajnje dripacku internet pretplatu.

Sa druge strane, mislim da sada g2 mozesh preko oglasa da nadjesh za 30 000 (dodushe, nisam siguran da cesh za ovu lovu naci 32GB verziju, za koju mislim da vredi dodati.

Sad sam inace proverio, uz mix net m koji bi sa tom 3g pretplatom bio oko 1500, lenovo vibe x2 koshta 33 900. Ja sam ga iz Kine (dodushe, model za njihovo trzishte, ne za evropsko) narucio za 250$ (sad je mozda i malo jeftiniji), samo poredjenja radi.
 
Ma uzmi ugovor u 50% cene, a telefon uzmi u nekoj prodavnici. Mozes i na odlozeno placanje cekovima sada na puno mesta. Dosta je isplatljivije, 50% cene je odlicna ponuda, a telefoni su u prodavnicama jeftniji nego kod operatera.
 
Pa, baš sam gledala taj Lenovo, samo ima slabo recenzija, pa nisam baš sigurna... Al' evo vidjeću još, možda iskrsne nešto :)
Pominjem ti ga zbog razlike u ceni koju sam ja platio i koliko koshta uz paket, kao cenovno primamljiv model. Lg g2 sa oglasa tebi upada u cenu, a konsenzus je postignut, svi se slazemo da se telefon na ugovor ne isplati :)
 
Nazad
Vrh Dno