Koliko sam ja ukapirao uz paket ide samo jedan box? 350 din svaki sledeci, a ako hoces vise od 4 onda jos vece dranje? Ja ne znam da li se toliko malo zaradjuje pa onda daj da deremo na sve sto mozemo...
Eto tu ste mogli da budete drugaciji. Uglavnom u mom kraju - gradu - ovom delu srbije, oni koji imaju kuce (mada i u stanovima je slicna situacija) poseduju vise od 3 tv-a. 21 vek je, televizori nikad jeftiniji. Pricamo o jednoj porodici a ne o komsijama itd. Ja imam 5 tv-a, svaka soba po jedan, i sta sad treba da za 4 dodatna uredjaja platim 3700 din preko? Ne to nije dranje to je kriminal. Ko sto rekoh govorimo o
jednoj porodici,
jedna kuca... Stvarno ne znam ko smislja pakete, ne samo kod vas nego uopsteno u ovoj zemlji (od telekoma, sbb-a itd)... ocigledno neko ko se dosta slabo razume u materiju i zanima ga iskljucivo debela finasijska korist. Vise od pola srbije nazalost radi za minimalac, treba da daju
osminu plate za tv i internet...
Konkretano, budite bre drugaciji - kao pojedini manji provajderi koji neogranicavaju broj tv-a, ili neka najmanji paket sadrzi 3, veci 5. Pa nece vam svako uzeti sve uredjaje, neko ima 1 tv, neko 2, neko 5...
Drugo, da jaci paket ne sadrzi HBO i te neke premijum kanale je (za UM znamo sta i kako i tu se svi nadamo da ce doci do nekog dogovora mozda)... ok pocetak tek se razvijate, ali pocetak je najbitniji, ako tada ostavite los utisak to ce vas pratiti dugo dugo.
Trece... lepo sto je 2:1 odnos, za svaku pohvalu, ali su brzine smesne. Opet ko sto rekoh 21 vek je, 400/200 manji i 1000/500 veci i svi bi presli kod vas... ovako....
Takodje paketi koji sadrze i mob. Cene za ono sto nudite su stvarno previse naduvane, a plus ovo sto se dodatno placa je kriminal. Da ste prvi sa optikom itd pa ok, ali ovako posle toliko godina optike i provajdera izaci sa ovakvom ponudom je dosta los potez.
Sredite malo ponudu, prihvatite sugestije "obicnog" naroda i neka je sa srecom