Šta je novo?

Ponovna potraga za Intel c2d E6600

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Space

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
740
Traze se ponovo sledece nedelje 28B,zatim 29B,zatim 31B,zatim 33B.Ako neko od dobaljaca ili drugara sa foruma koji drze manje firme,ili ... ma bilo ko moze da mi da informaciju o ove cetri nedelje neka mi se javi putem pm-a.Uhapred zahvalan vas Marko!:wave:

Uputstvo za proveru nedelje se nalazi na prvom postu ovoga linka
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=112763&highlight=potraga

Poslednja izmena:
Ja trenutno na lageru nemam Core2 Duo, čim budem nabavljao nešto pogledaću.

U cemu je fora sa tim nedeljama? Klokuju se kao TBred-ovi?

Da fino se klokuju i malo trose na 100km 😀

31A blizu blizu

da skontao sam hehe, posto sve koje si naveo imaju B. Koja je razlika imedju A i B uostalom?

da skontao sam hehe, posto sve koje si naveo imaju B. Koja je razlika imedju A i B uostalom?

Tacno ti ne mogu odgovori,ali u prvom postu su pozeljne bas navedene nedelje:wave:

E sad ako bude bio koje druge nedelje sa sufiksom "B" neka postuje ovde,kako bi proverio oc preko svojih izvora.pozdrav:wave:

ja sam sa ovim uspeo 3.6, sa stok kulerom sto i nije za bacanje, dobio nekih 15s

Poslednja izmena:
Traze se ponovo sledece nedelje 28B,zatim 29B,zatim 31B,zatim 33B.Ako neko od dobaljaca ili drugara sa foruma koji drze manje firme,ili ... ma bilo ko moze da mi da informaciju o ove cetri nedelje neka mi se javi putem pm-a.Uhapred zahvalan vas Marko!:wave:

Uputstvo za proveru nedelje se nalazi na prvom postu ovoga linka
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=112763&highlight=potraga

Koliko si spreman da platis za moj primerak ?

Nasao sam 29B nedelju i ovom prilikom se mnogo zahvaljujem Goranu aka Mastercula!
Hvala svima koji su se iscimali zbog mene.:wave:

Poslednja izmena:
Malo si se sj*eb*ao mozda je veza bila losa cccc
rotf.gif
Lol
rofl2.gif
khmm Bojan aka masterC :wave:
Znaci sve je proslo ok, e to mi je drago da cujem.Pozdrav!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno