Šta je novo?

Pomozite!

WebWalker

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
301
Molio bih ako neko zna u cemu je problem da mi pomogne!
Kad pokusam da instaliram igricu windows mi ispise error koji mozete da vidite u attachment-u. Napominjem da mi se to desava kod vise igrica, koje sam ranije mogao da instaliram i igram!
Hvala unapred na pomoci!

Prilozi

• error.webp
    error.webp
    59.5 KB · Pregleda: 93
Ovo je fantasticno ... da li si mozda mislio da cemo ti vise pomovi ako nam kazes da li ti se to desava odjednom .. ili posle instalacije necega .. ili posle reinstalacije windowsa.

Takodje vidim da imas neki Virtual drive ... da li ti se to desava sa igre koju pokusavas da instaliras sa virtual drajva ili normalno sa CDa ... to su sve informacije koje su potrebne da bi ti mogli pomoci.

Generalno ja znam coveka koji ima problema sa virtual drajvom i nemoze da nista uradi sa njim .. kao da su trake igrica corupted i tacka... neznam kako ni zasto ali se to desilo tako da ako instaliras igru sa virtual drajva i to ti javi onda je tu negde problem. Najnoviji virtual drajv bi mozda resio problem i sve bi radilo OK. Ako ti se to javlja kada instaliras sa normalnog obicnog CD uredjaja ... onda brzo na microsoft pa poskidaj sve sto ima od njihovih installera tamo pa to instaliraj. mozda resi problem.

Instaliraj InstallShield Script 7/8/9, pa probaj onda.
Ako ti se to desava samo kod instalacija pravljenih sa InstallShield-om bice da je tu problem, a to moze da se resi samo brisanjem nekih fajlova u C:\Program Files\Common Files\InstallShield i prchkanjem po registry-ju 🙁

Nazad
Vrh Dno