Šta je novo?

pomozite:)

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
kupio sam logitech ultrax remote ali nisam dobio drajvere/softwer (izgubljen disk) a na netu ih nigde nisam nasao da li moze neko dobrog srca da mi postavi negde da skinem,jer bez drajvera radi samo volume up/down :d

hvala unapred :wave:
ovaj je u pitanju :
picture.jpg

Sada sam pogledao na disk, i wmp9(270mb na svim jezicima) zauzima najvise mesta a onda media life(oko 100mb) sta god to bilo i ne znam sta je drajver ovde konkretno.
Ako ne uspes da nadjes nesto drugo javi se pa da nesto uradimo ali sa ovim mojim upload-om ce biti tesko okaciti nesto brzo🙂

Ne znam sta pokusavas da kontrolises ali mnogo bolja varijanta je girder i da se to sve lepo ispodesava i da radi onako kako zelis..

Poz

Poslednja izmena:
reci mi samo ime softwera za njega,ne drajveri,imam setpoint logitechov ali mi nalazi samo G5 i DiNovo,a ultrax nece uopste 🙂

taj girder,jel mogu da se programiraju dugmici da mi budu sta god tj na koji fazon radi ? jel ga ti koristis sa dim daljincem ? jel ima smaranja oko podesavanja ? tnx :wave:

Poslednja izmena:
Ne znam ni kako se zove, ako mi verujes🙂 Nisam ga nikada ni koristio. Evo ss kako izgleda sadrzaj diska.

Aha, girder moze da se podesi da radi sa ovim daljincem. Ima nekoliko duplih dugmica ali moze dosta njih da se isprogramira da radi sta god hoces. Moze da bude smranje podesavanje ali samo dok ne ukapiras fazon. Posle je milina🙂

Poz

Prilozi

• 1.webp
    1.webp
    46.9 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
nema posebnog drajvera, jednostavno na CDu dolazi samo Logitech Media Life, a ako ti treba za media centar onda je bolji izbor Microsoftov Media Centar ili XBMC, oba rade sa daljincem.

e super,hvala puno svima :wave:

Nazad
Vrh Dno