Šta je novo?

Pomozite - problem sa Explorerom

srdjan777

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
620
Pojavio mi se sledeci problem: kad kliknem desnim misem na neki folder, npr. neki Rar ili na ikonicu od nekog instaliranog programa zablokira se. Pratio sam u Task Menageru i vidim da mi se tog momenta ukljuci drwtsn32.exe proces i onda moram da ugasim i cim ga ugasim sve normalno radi. Znaci, nista ne mogu da izbrisem (desni mis, pa delete) jer se odmah zaledi sve dok ne ugasim drwtsn32.exe proces.
U Total Commanderu sve normalno radi, samo u exploreru zeza.
Da li neko zna kako da ovo sredim?

Da nisi instalirao Imagine lister plugin za TC i njegov dll za shell ekstenziju? Taj dll ima bag koji se manifestuje onako kako si opisao.

Ne, nisam. Za TC sam samo instalirao plugin za narezivanje diskova, ali i to jos poodavno, a ovaj se problem danas pojavio. Interesantno je da sam uradio system restore na subotnji datum, ali ista stvar?!?

Resio sam. Google je cudo. Nasao sam na nekom engleskom forumu da je tip imao istih problema i posle reinstalacije codec-a resio je problem. Probao sam i resio i ja. Eto, ako nekom zaskripi slicna stvar da zna da problem moze biti i u codec-ima.
Svako dobro.

I-haaaj šta sve može da bude... kad su meni jednom nestali svi štampači, popravljao sam zbrlj puna 22 sata (sa samo pola sata pauze, to mi je najduža popravka Windowsa ikad). Ispostavilo se da su čak tri problema bila po sredi (ni danas ne znam šta ih je prouzrokovalo) a jedini hint koji sam našao za jedan od tih problema odnosio se na NT3. Za ostala dva problema nisam našao ni to.

Nazad
Vrh Dno