E ***a, i ja sam dotle stigao 🙂...thunderchase je napisao(la):Preferences, Mouse and Keyboard, Opera standard, Edit... Ako se tu snađeš, svaka čast 🙂 !
Meni neće, moram shift+click. A ovde ne vidim ništa zanimljivo 🙂..thunderchase je napisao(la):Linkovi iz Personala se po defaultu otvaraju na novoj strani. Probaj da čačneš ovo: Preferences, Windows.
Ne može, kad treba 30 threadova da otvorim u novom prozoru, ne mogu 5 minuta jednom rukom 2 tastaera da držim, a drugom da skrolujem i klikćem.chivitli je napisao(la):A jel mora bas shift+click, moze ctrl+shift+click? 🙂
Ma bre uzeo da probam, ne toliko zboh tupavog myie, nego ono čisto da probam. Inače ubiću nekog zbog ovih 3.5mb ako ovo čudo ne može malo da se konfiguriše - pre svega zbog debilnog konfigurisanja tastature (kao da samo tastaturu koristim) i miša (kao da baš svako foli da izigrava neki matrix pa ono sad treba i neke bravude sa mišem da pravim da bi mi bio od koristi - mouse gestures, jeli).chivitli je napisao(la):p. s. kad videh ko je postavio thread, zamalo nisam pao sa stolice, sta ti bi? 😀
Klikćeš na točkić. Kad to prvi put uradiš (verovatno moraju da budu uključene mouse gestures), dobiješ par opcija, jedna od njih je ta što ti treba.Bane® je napisao(la):Kako u ovom geek browseru da bre namestim da se sa shift+click otvara novi prozor ali ne da bude in new page nego in background page. Aj ako ovo rešite, povućiću rečeno protiv vašeg omiljenog browsera... 😛
Bane® je napisao(la):Khm, srednji taster (točkić) sam (već dve godine) IntelliPointom prekrstio u dupli klik, tako da ne mere 🙂...
Onda nanišaniš link, držiš desni klik, miš dole - gore, pustiš desni klik.Bane® je napisao(la):Mada, sad kad razmislim, postoji mogućnost da se namesti da se za operu ne koristi taj dupli click, nego obični srednji klik. Al' neću bre valjda toliko da se mučim 🙂, ajde operaši, da vidimo kolko je moćan ovaj vaš krš 😀...
operic je napisao(la):^ pa to je i bilo pocetno pitanje naseg provokatora 😀
Gle ovako Petre MENI srednji klik, odnosno TOČKIĆ služi zahvaljujući INTELLIPOINTU, odnosno DRIVERIMA za MS Inteli 3.0a, kao dupli klik na CELOM operativnom sistemu, odnosno WINDOWSU.npetar je napisao(la):Uz to nas provokator ne zna da umesto duplog klika moze da koristi single klik 😛
E sad zamisli listu od 150 novih threadova na benchu od kojih svaki eto peti treba da otvorim, teško da ću to ikad koristiti... 🙂Vojkan je napisao(la):Onda nanišaniš link, držiš desni klik, miš dole - gore, pustiš desni klik.
Naravno, moraju biti uključene MG.
Mene bi bilo sramota da stavim to u avatar a da ne znam ovu glupost da rešim. LM, nisam nikakav provokator, a ti već ako si neki opera_master pomozi - nemoj da si u fazonu "idi sad, nemoj da se družiš sa nama ako ti se ne sviđa koje dezenirane čarapice nosimo"...operic je napisao(la):jel ti to nesto kao provociras?
ako ti se ne svidja opera nemoj da je koristis, ti si na gubitku 😉
Vidi tek ovog vanzemaljca :wall:kUdtiHaEX je napisao(la):Meni pritiskom na tockic otvara nove stranice u pozadini...
Nema šta da zamišljam, to sam i radio dok nisu uveli opciju za klik na točkić 🙂Bane® je napisao(la):E sad zamisli listu od 150 novih threadova na benchu od kojih svaki eto peti treba da otvorim, teško da ću to ikad koristiti... 🙂
Bane® je napisao(la):Mene bi bilo sramota da stavim to u avatar a da ne znam ovu glupost da rešim. LM, nisam nikakav provokator, a ti već ako si neki opera_master pomozi - nemoj da si u fazonu "idi sad, nemoj da se družiš sa nama ako ti se ne sviđa koje dezenirane čarapice nosimo"...
Bane® je napisao(la):Gle ovako Petre IMBE, MENI srednji klik, odnosno TOČKIĆ služi zahvaljujući INTELLIPOINTU, odnosno DRIVERIMA za MS Inteli 3.0a, kao dupli klik na CELOM operativnom sistemu, odnosno WINDOWSU.
Da rekonstruišemo sve od početka:
- ja sam tražio nešto
- vi niste znali rešenje
- ponudili ste drugo, prihvatljivo rešenje (srednji klik)
- ja sam rekao da to ne mogu da koristim jer ja NEMAM srednji klik, jer sam ga PREKRSTIO u DUPLI KLIK
- kasnije sam se setio da zahvaljujući driverima mogu tasteri da se konfigurišu za svaki program posebno, pa samim tim za operu na primer da sve vratim na default, tako da sam eto u mogućnosti da u operi eto koristim taj sredni klik
operic je napisao(la):ja stvarno nemam pojma kakve veze ima moj avatar sa resavanjem tvog problema. (???)
a bilo bi me sramota da sam moderator na bilo kom forumu i da se ponasam tako nadmeno kao ti.
kao trece, nisam nikakav opera_master, a kao cetvrto, nisam uopste u tom fazonu, vec se ti malo zapitaj kako si nastupio ovde.
Ja ću sad da se ubijem na mestu jer ti ništa ne kapiraš...npetar je napisao(la):Pa Bane,mislm da ti jedini na "celom" svetu koji umesto levog klika koristi tockic za isti. Ako si se navikao na to u redu,ali razmotri i mogucnsot da ne budes originalan i koristi single klik preko levog tastera kao i svi ostali 😉
Cisto me onako zanima,ako ti sad taj posao radi tockic,cemu ti sluzi onda levi taster? Skuplja prasinu dok pritiskas desni i tockic ili...? 🙂
Pa nije baš da sam dobio ono što sam tražio, ali sam delimično rešio problem i konfigurisao 95% onoga što sam hteo. Hvala.npetar je napisao(la):Ok,kazes da si resio to sa drajverima za mouse,znaci sada mozes lepo da konfigurises Operu kako zelis sto si i uradio.
Dobio si odgovor koji si trazio,znaci tockic sluzi da otvara background u Operi.
Poz!
Aj nema veze avatar, nego mi samo smeta što si se javio, a nisi ništa ni pokušao da pomogneš.operic je napisao(la):ja stvarno nemam pojma kakve veze ima moj avatar sa resavanjem tvog problema. (???)
a bilo bi me sramota da sam moderator na bilo kom forumu i da se ponasam tako nadmeno kao ti.
kao trece, nisam nikakav opera_master, a kao cetvrto, nisam uopste u tom fazonu, vec se ti malo zapitaj kako si nastupio ovde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari