- Učlanjen(a)
- 25.07.2002
- Poena
- 1,105
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
- Matična ploča
- ASUS P6T Deluxe v2
- RAM
- 48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
- GPU
- Gigabyte 1060 6Gb
- Storage
- Kodak 512Gb + 16Tb RAID
- Zvuk
- Creative Audigy2 ZS
- PSU
- Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
- Kućište
- Alexander Weiss (glass front + glass side)
- Monitor
- AOC 32" IPS
- Miš & tastatura
- G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
- Ostale periferije
- MX Master 2 & K380
- Mobilni telefon
- Moto G9 Plus
- Pristup internetu
- Kablovski internet
SW koji imam (na raspoloaganju) je Dreamweaver MX2004.
Pitanja:
1) Na sajtu ima 2 celine, gornja i donja. Recimo da su takve da u gornjoj polovini ima 3 "grupe" leva, srednja i desna i isto tako u donjoj.
Trebalo bi da su nezavisne. E to je ono što me muči! Kako da kada neko hoće da pogleda srednju donju "grupu" osveži se samo donja polovina a ne ceo sajt?
2) Na ovom "template"-u ima mnogo .asp (to je JAVA?). Sviđa mi se što kada se neka .asp koristi za link ne moraju 2 slike da se prave za "button" efekat... Ne znam da li me razumete, kada navedete kuror na neku sliku ona automatski potamni / dobije drugi oblik ili šta već...
Kako to da editujem (linkove) tj. čime?
Možda ima još nešto (ima sigurno :d), kad se setim, napisaću vam. 😀
Edit: I ako sam pogrešio sobu, modovi ne zamerite, nije namerno... 😉
Pitanja:
1) Na sajtu ima 2 celine, gornja i donja. Recimo da su takve da u gornjoj polovini ima 3 "grupe" leva, srednja i desna i isto tako u donjoj.
Trebalo bi da su nezavisne. E to je ono što me muči! Kako da kada neko hoće da pogleda srednju donju "grupu" osveži se samo donja polovina a ne ceo sajt?
2) Na ovom "template"-u ima mnogo .asp (to je JAVA?). Sviđa mi se što kada se neka .asp koristi za link ne moraju 2 slike da se prave za "button" efekat... Ne znam da li me razumete, kada navedete kuror na neku sliku ona automatski potamni / dobije drugi oblik ili šta već...
Kako to da editujem (linkove) tj. čime?
Možda ima još nešto (ima sigurno :d), kad se setim, napisaću vam. 😀
Edit: I ako sam pogrešio sobu, modovi ne zamerite, nije namerno... 😉
Poslednja izmena: