SeeBeen
Jež
- Učlanjen(a)
- 10.01.2005
- Poena
- 380
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD ThreadRipper 3960X
- Matična ploča
- Asus ROG Zenith II Extreme Alpha
- RAM
- 8x8GB Corsair Vengeance RGB Pro @ 3600MHz
- GPU
- MSI GeForce RTX 3090
- Storage
- 4x Samsung 980 Pro 1TB
- Zvuk
- Integrale + Logitech Z-5500
- PSU
- Asus ROG Thor 1200W
- Kućište
- Lian Li PC-011D XL
- Monitor
- 3x 27"
- Miš & tastatura
- ZSA Moonlander + Logitech MX Master 3
- Laptop
- MBP 14 M1
- Mobilni telefon
- Samsung S22 Ultra
- Pametni uređaji
- Smartwatch
- Steam
- coola_m
- Pristup internetu
- Optički internet
Jedan deo vas je moza upoznat sa sajtom MyMiniCity, i zna o cemu se radi.
Za one koji ne znaju, radi se o tome, da svako moze da napravi mali grad, kome populacija raste sa brojem dnevnih poseta (1 poseta sa jedne IP adrese= +1 stanovnik u gradu.
Ja sam napravio Grad koji se zove Benchmark, i on je trenutno na 158 poziciji sa 152 stanovnika. Cilj bi nam bio da stignemo na prvu poziciju. Sve sto treba da uradite, je da jednom dnevno kliknete na jedan od sledecih linkova
Za povecanje populacije
Za poboljsanje industrije
Za poboljsanje tranporta
Za povecanje bezbednosti
Za smanjenje zagadjenja
Za poboljsanje bisnisa
Stim sto su zadnje tri opcije moguce tek od 200~300~400 stanovnika. Pa ne morate da klikcete na njih jos uvek.
Benchmark je sada najbolji IT sajt u Srbiji, neka postane najbolji i kao virtuelna komuna/grad/zajednica...
Mnogi su ovde nasli pomoc, edukovali se, cak i dobili vredne nagrade, a Benchmark nije nista trazio zauzvrat... Oduzimo mu se
!
P.S Bilo bi lepo kad bi neki moderator stavio ovo u sticky!
Za one koji ne znaju, radi se o tome, da svako moze da napravi mali grad, kome populacija raste sa brojem dnevnih poseta (1 poseta sa jedne IP adrese= +1 stanovnik u gradu.
Ja sam napravio Grad koji se zove Benchmark, i on je trenutno na 158 poziciji sa 152 stanovnika. Cilj bi nam bio da stignemo na prvu poziciju. Sve sto treba da uradite, je da jednom dnevno kliknete na jedan od sledecih linkova
Za povecanje populacije
Za poboljsanje industrije
Za poboljsanje tranporta
Za povecanje bezbednosti
Za smanjenje zagadjenja
Za poboljsanje bisnisa
Stim sto su zadnje tri opcije moguce tek od 200~300~400 stanovnika. Pa ne morate da klikcete na njih jos uvek.
Benchmark je sada najbolji IT sajt u Srbiji, neka postane najbolji i kao virtuelna komuna/grad/zajednica...
Mnogi su ovde nasli pomoc, edukovali se, cak i dobili vredne nagrade, a Benchmark nije nista trazio zauzvrat... Oduzimo mu se
P.S Bilo bi lepo kad bi neki moderator stavio ovo u sticky!
Poslednja izmena: