Šta je novo?

Pomocu kog programa mogu da saljem SMS, a da nije...

old man

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
Nokia LOGO MENAGER... Ja koristim Cellular ESSENTIALS i odlican je , ali istice mi TRIAL verzija... Imao sam i OXYGENE PHONE MENAGEr, ali isti slucaj...Ima li nesto za moju NOKIU i ako ima, gde ima...Pozdrav za sve od OldMan-a cheers

Malo duza registracija ali radi.
http://www.1stwap.com/

A reci koja je Nokia u pitanju. Potrudi se malo oko tog Oxygena jer je on verovatno najjachi software za Nokia telefone!

Imam NOKIU 6210, i mogu sa nje sve da prebacim na racunar, ali kada hocu recimo da otkucam SMS poruku i da je posaljem preko racunara (normalno da mi je telefon povezan sa racunarom preko kabla), to mi je onemoguceno, posto u samom programu, ikonica koja to treba da uradi nije osencena... Sta da radim, probao sam i sa crackom, ali nece...Pozdrav od OldMan-a cheers

Pa probaj "TO" shto si probao ali nadji malo bolje (kao shto sam rekao-potrudi se). Oxygen ti je za Nokia telefone najjachi ubedljivo! Koji je oxygen u pitanju?

A koju verziju Cellular essentialsa koristis? 2.0.7.5. je odlicna!

Ja sam koristio i Cellular Essentials i Oxygen i mogu reci da je Oxygen za klasu bolji!

2.0.41 mislim da je verzija koja je bila "funkcionalna":)) Jer neke druge verzije Oxygena nisu se tek tako dale...... :eek:

cheers

Ma svaka moze da "bude funkcionalna" :d Samo je pitanje ko se koliko potrudi! U svakom sluchaju program vredan paznje i truda!

Zasto mi malo ne pomogne neko, a ne samo da mi daje savete kako treba da se potrudim "malo"? Trudio sam se ja , ali ne ide pa ne ide :crash:

Ajde neki konkretan savet, sajt ili sta vec, odakle mogu da skinem OXYGEN ili ESSENTIAL...
Zahvalan OldMan cheers

Nazad
Vrh Dno