Šta je novo?

Pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme SINTER
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SINTER

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2004
Poena
630
dakle.

http://img373.imageshack.us/img373/9779/problem9uo.jpg
pri podizanju sistema dolazi do pomeranja slike,pucanja pixela i pojavljivanja linijia.
karta je club3d 9600xt.kasnije se slika izostri,ali i dalje ostaje nekoliko linija.

dok kucam ovaj tekst,ekran mi izgleda ovako:
http://img373.imageshack.us/img373/6950/problem28vh.jpg

pri 3d aplikacijama,igrama,filmovima je sve normalno.

jel mi to scrkava memorija na grafickoj?da li bi pomoglo ako bi uradio smanjio clock memorije?da li da uzimam one pasivne hladnjake za memoriju?
:crash:
ajd pomagajte,ovo me strasno nervira.

Promeni drajver za graficku, lici na tripove koji se desavaju kod jeftinih ATI kartica. Stavi sto noviji drajver.

i meni je to palo na pamet.
ali ne pomaze.promenio sam ih par puta.probao sam i omega drivere,ali ne pomaze.

izvadi karticu, ocisti kontakte, produvaj slot kompresorom, vrati i probaj

Ne bih rekao da je do driver-a (ne ovog sa foruma :d ) biće da je nešto sa HW-om. Pronaj da spustiš clock memorije (na grafičkoj). Da li si je ikad overclocko-vao? Da nisi pri OC-u možda malo više preterao?
Imao sam ELSA GF256 i jednom prilikom pri OC-ovanju podigao sam vrednosti za mem. nenormalno, sasvim slučajno. Posle toga pucale su texture u igricama pri značajno manjem OC-u nego pre ove "greške". Dakle uspeo sam nešto da oštetim!

Bogami ako nije do drivera mislim da ti polako riknjava memorija na njoj,baci pogled i istaliraj nove 5.10 drivere...
Srecno...😉
Poz...

Meni to najvise lici da ti se nesto u registry zabagovalo pa ti u 2D modu radi na previsokom taktu memorija na grafickoj. Poteraj driver cleaner pre nego sto instaliras nove drajvere.

Meni to najvise lici da ti se nesto u registry zabagovalo pa ti u 2D modu radi na previsokom taktu memorija na grafickoj. Poteraj driver cleaner pre nego sto instaliras nove drajvere.
vidis,to vec ima smilsa.mada uvek provo koristim DC.malo cu da procesljam regestry.

Pronaj da spustiš clock memorije (na grafičkoj). Da li si je ikad overclocko-vao? Da nisi pri OC-u možda malo više preterao?
naravno da sam je OC.ali nisam nesto preterivao.sada drzim na 500/600,a kada igram neke igre nafuram ga na 5xx/700 i radi bez problema.samo me nervirao ovo pucanje textura u 2D,,,

Nazad
Vrh Dno