SINTER
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.06.2004
- Poena
- 630
Zadnjih par dana temperatura procesora na grafickoj (club3d 9600xt) je mnoogo porasla (prelazila je i 70C,cesta zamrzavanja slike...) juce sam otvorio komp i shvatio da kuler na doticnoj uopste ne radi.Izvadio sam karticu i ocistio kuler,proverio da onaj kabl nije uspeo nekako da ispadne i vratio je u masinu.Kuler je normalno radio i temperatura se vratila u normalu (35-40C idle)
Danas je sve fino radilo dok nisam poskrnuo neku igru.Odjednom je prestao da radi temperatura se vratila na 70C.Probao sam par puta da restartujem komp ali nista.Kartica nije overclockovana,kad sam primetio rast temperature smanjio sam clock na 500/500,a juce kad je kuler proradio vratio na default (500/600).Sad sam opet uradio downclock.
Pomozite!!!
Da li je kuler crko?Da li ima neki program koji tacno pokazuje rad kulera (ati tray tools pokazuje da je na 100%).
+slike graficke dok komp radi:
Danas je sve fino radilo dok nisam poskrnuo neku igru.Odjednom je prestao da radi temperatura se vratila na 70C.Probao sam par puta da restartujem komp ali nista.Kartica nije overclockovana,kad sam primetio rast temperature smanjio sam clock na 500/500,a juce kad je kuler proradio vratio na default (500/600).Sad sam opet uradio downclock.
Pomozite!!!
Da li je kuler crko?Da li ima neki program koji tacno pokazuje rad kulera (ati tray tools pokazuje da je na 100%).
+slike graficke dok komp radi:
Poslednja izmena: