Šta je novo?

Pomoc

Miki5

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
609
treba da napravim obican tekstualni fajl koji ce imati jedan tekstualni string i iza njega brojevi od 1 do 10000
znaci ovako:

tekst1
tekst2
tekst3

ITD sve do:

tekst10000

da li neko moze da pomogne kako to da napravim, da li postoji neki program sa kojim mogu automatski to da napravim, neki makro za word ili nesto slicno,
ne bavim se programiranjem jer vec bih to sam napravio

zahvalan na svakoj dobronamernoj pomoci
pozdrav

Miki5 je napisao(la):
treba da napravim obican tekstualni fajl koji ce imati jedan tekstualni string i iza njega brojevi od 1 do 10000
znaci ovako:

tekst1
tekst2
tekst3

ITD sve do:

tekst10000

da li neko moze da pomogne kako to da napravim, da li postoji neki program sa kojim mogu automatski to da napravim, neki makro za word ili nesto slicno,
ne bavim se programiranjem jer vec bih to sam napravio

zahvalan na svakoj dobronamernoj pomoci
pozdrav

Ako je u redu za tebe da to praviš u Excelu (tj. ako taj tvoj text po jednom stringu nije predugačak) onda to ne bi bio problem. U ćelije prve kolone unosiš tekst a u ćelije druge kolone brojeve koji se povećavaju iz ćelije u ćeliju za 1 i kasnije to sačuvaš kao textualni format ?
type;

Re: Re: Pomoc

Visente je napisao(la):
Ako je u redu za tebe da to praviš u Excelu (tj. ako taj tvoj text po jednom stringu nije predugačak) onda to ne bi bio problem. U ćelije prve kolone unosiš tekst a u ćelije druge kolone brojeve koji se povećavaju iz ćelije u ćeliju za 1 i kasnije to sačuvaš kao textualni format ?
type;

hvala
ne znam kako se nisam setio, verovatno zato sto slabo koristim excel ...
pozdrav

Vrh Dno