Šta je novo?

Pomoc.............

Dzonikar

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
301
Zna li neko neki dobar servis za mobilne telefone ,u pitanju je nokia 6600 koja je pala sa 5 metara i odlemila su se neka 3 cipa koja se tesko leme
:smash:

Pa kazu da je Tehnomarket-ov servis dobar i pouzdan. Ja srecom :) nisam morao to licno da ispitujem, ali su neki ljudi koje znam tamo nosili telefone na popravku/dekodiranje i sl i bili su veoma zadovoljni. Evo ti dole link sa njihovim telefonom i adresom (to im je prodajno mesto a mislim da je servis u lokalu pored ili sl, samo ih pitaj pa ce ti dati direktan telefon servisa)

http://www.mobilnisvet.com/firma/Tehnomarket/2/1/1

Poslednja izmena:
tehnomarket NIKADA!

idi u comtrade, ili menhetn oni su autorizovani distributeri. a sto se tice tehnomarketa kod njih sam jednom kupio telefon, imao problem sa istim zato sto su ga "kvalitetno dekodirali", a u servisu su pokusali da me ubede da sam ja kriv. Sta je bio problem? ->> Telefon s vremena na vreme sam od sebe zabrljavi imenik. Ne moze da se udje ( odnosno kad probam telefon zakuca). Resenje je bilo da se ceo imenik izbrise ( i toga se nisu oni setili nego ja). To se desavalo jako cesto. A njihovo objasnjenje je da je memorija telefona prepunjena zbog fotografija koje su slikane sa kamericom na telefonu, pa je moralo nesto da se izbrise!!!!!

Moguce naravno da je bilo i takvih slucajeva, ali od mojih drugova i poznanika niko nije imao negativna iskustva sa njima. A sto se ComTrade-ovog servisa tice, mozes odma` da zaboravis posto bi ti se verovatno vise isplatilo da kupis takav isti polovan nego da ti ga oni popravljaju - znas to su fini "autorizovani" :D majstori i rade po principu - "dobar dan - 50 eur, a za dalje cemo da vidimo" ;) Moj drug ih je svojevremeno zvao cisto da pita koliko bi bila neka popravka (ne mogu tacno da se setim sta je bilo u pitanju, ali nista preterano ozbiljno u svakom slucaju) i cifra je bila da se smrznes, a drugi ortak je hteo da promeni ekran (obican, ne u boji, posto je to bilo pre jedno 2 godine) i cifra je takodje bila priblizno kao takav nov telefon (naravno ne kod njih lihvara u radnji :D )
Za Manhattan ne znam, nisam nista cuo o njima iz prve ruke. Secam se jedino da je neko iz te firme (pretpostavljam gazda) svojevremeno zatrpavao news grupe svojim oglasima. Oni su bili neki gistro klub ljubitelja dvd-a i sl, a skoro sam video reklamu za nokiu kada sam se nesto seckao po centru...
Mozda ne bi bilo lose da pitas u Intercomu (na Terazijama preko puta Meka) ili u Connectu (Srpskih Vladara 15 - preko puta Beogradjanke). E u Connectu su mi svojevremeno dekodirali neki Siemens koji sam doneo iz Madjarske za sestru, a nijedan drugi servis u tom trenutku nije znao da ga dekodira. Vredi pitati da li znaju i mogu to da urade, a naravno i za cenu popravke.

Najbolji servis u Srbiji je Mobilphone.
On popravlja sve sto drugi servisi ne mogu, ili upropaste.
29. novembra 83
tel. 769 104 (nadam se da nisu menjali broj telefona) :)

a c a je napisao(la):
Najbolji servis u Srbiji je Mobilphone.
On popravlja sve sto drugi servisi ne mogu, ili upropaste.
29. novembra 83
tel. 769 104 (nadam se da nisu menjali broj telefona) :)

Podrzavam! Par puta su mi radili neke flashove koje drugi nisu mogli i sasvim sam zadovoljan! Cujem i od ostalih koji su bili kod njih da su OK!

Vrh Dno