Lucas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.02.2002
- Poena
- 705
Imam problem sa instalacijoj Conexant modema pod WinXP-om.
Dakle, onaj CD sto sam dobio sa drajverima (ni jedan OS, do sada mi nije automatski prepoznao ovo djubre od modema) ne radi na XP-u (od 98-me, i 2000 radi) jednostavno kazem mu da je drajver na disku, i dam mu lokaciju gde stoji drajver za win2000, al on nece da ga nadje pa to ti je!
Cito sam i help sa diska, i tamo pise da za NT 4.0 (bruka!!) treba da se pokrene setup.exe, pokrenem ga, i on mi kao instalira modem, resetujem komp, udjem u modem (iz system menagera, pa u modem - odnosno proporties) i komp mi zablokira... stisnem reset, uradi scandisk, pa obrisem modem (radi se o tome da onaj pravi modem nije ni bio detektovan 🙁)
Poslacu vam sliku, malo kasnije (posto sad surfujem sa win2000)
E, sad mozda bi se ja i pomirio sa sudbinom, nego se radi o tome da sam ja ranije imao XP (uvek mi je bio problem da nateram taj sugavi modem da radi-pod bilo kojim sistemom....) i surfoovao sam pod XP-om....
DAKLME MODEM JE RANIJE (PRE NEKOLIKO MESECI-EVENTUALNO GODINA) RADIO!!!!
pomoc!
ConextantFX FX FX FX
ubih ga 🙂 cheers
inace configuracija
Celly 433@566 <-blizu
196mb RAM (310-al to je svojevrstan problem... 🙁)
Quantium AS 20gb
IBM 120 60gb
Conextant modem,
voodoo III 2000
TEach 40x
Sony 24/10/40x
Jnc napajanje 😉
mrezna, i muzicka (Yamaha...)
inace imam i fan (onaj cooler box za cllyja) zalepljen za taj IBM...
Dakle, onaj CD sto sam dobio sa drajverima (ni jedan OS, do sada mi nije automatski prepoznao ovo djubre od modema) ne radi na XP-u (od 98-me, i 2000 radi) jednostavno kazem mu da je drajver na disku, i dam mu lokaciju gde stoji drajver za win2000, al on nece da ga nadje pa to ti je!
Cito sam i help sa diska, i tamo pise da za NT 4.0 (bruka!!) treba da se pokrene setup.exe, pokrenem ga, i on mi kao instalira modem, resetujem komp, udjem u modem (iz system menagera, pa u modem - odnosno proporties) i komp mi zablokira... stisnem reset, uradi scandisk, pa obrisem modem (radi se o tome da onaj pravi modem nije ni bio detektovan 🙁)
Poslacu vam sliku, malo kasnije (posto sad surfujem sa win2000)
E, sad mozda bi se ja i pomirio sa sudbinom, nego se radi o tome da sam ja ranije imao XP (uvek mi je bio problem da nateram taj sugavi modem da radi-pod bilo kojim sistemom....) i surfoovao sam pod XP-om....
DAKLME MODEM JE RANIJE (PRE NEKOLIKO MESECI-EVENTUALNO GODINA) RADIO!!!!
pomoc!
ConextantFX FX FX FX
ubih ga 🙂 cheers
inace configuracija
Celly 433@566 <-blizu
196mb RAM (310-al to je svojevrstan problem... 🙁)
Quantium AS 20gb
IBM 120 60gb
Conextant modem,
voodoo III 2000
TEach 40x
Sony 24/10/40x
Jnc napajanje 😉
mrezna, i muzicka (Yamaha...)
inace imam i fan (onaj cooler box za cllyja) zalepljen za taj IBM...