Delija je napisao(la):Pa iz toga tako kako je postavio pitanje zakljucili smo da bas i ne vlada tematikom (mogao je da pita sa kojim driverima se postizu najbolji 3dMark rezultati, zar ne?😀... ... Za memoriju bas suprotno, skinuo mi je klok za 12MHz u odnosu na onaj na kome nemam nikakvih anomalija.
Inace, koristim Omega 2.5.67 koji daju za dlaku (bukvalno!) bolje rezultate od original Catalyst 4.8.
A skor ti je bio... kakav... ? 😉mitnick je napisao(la):Meni je na ATi by ATi 9800PRO prolazio 3dmark2003 i kada je ekran bio skroz crn od svakakvijeh sr*nja...
Eto, vidis kakva si vuna!! :d:dmitnick je napisao(la):loshiji nego kad malo spustim klok i kada ne postoje artifakti...Iz nekog razloga..Verovatno se rachuna i kvalitet slike...Interesantno
CAR je napisao(la):Eto, vidis kakva si vuna!! :d:d
"iz nekog razloga"... "interesantno"... 😀😀
Nije tu nista "interesantno", to je stara prica... jos od GF3, da si ti ziv i zdrav 😉
Artifakti ti ubijaju skor... malo moze i da se provuce, pa da bude OK. Ali, kad ti se zatamni ekran i pocne da seva na sve strane... tu nema pomoci 😉
Pa, za tebe je onda onaj moj nekadasnji Prolink-ov GF3 Ti200... kod njega nije bilo to "oces-neces, artifakti" i slicno, vec samo radi-ne radi! 😀mitnick je napisao(la):O tome ti chobanesku i pricham, trebalo bi da postoji pravilo da chim postoje artifakti, smanjuje se score, a ne samo sa puno...Zato i kazem "Iz nekog razloga", poshto kada postoje samo tachkice, on ni ne primecuje...To sux...Kada bih imao sitne artifakte u igri bar 5 minuta, razbio bih mashinu i bacio je kroz prozor... :crash:
Ma, nije to 😉mitnick je napisao(la):Nikada se necesh promeniti Care, mladi veseljache... :d :d :d
Btw, svi bi trazili Radeona, Xaser-a, bla, bla...Ali ti nisi mutav... :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari