Šta je novo?

Pomoc

ivan_z

Cenjen
Učlanjen(a)
13.05.2009
Poena
154
Crkla mi je maticna ploca pa sam od drugara pozajmio drugu kod instalacije windowsa mi odradi sve kako treba do momenta kada pise installiing windows instalation i kada izbaci prozor za podesavanje jezika mis se ne pomera , tastatura ne reaguje a do tada su radili, probao sam par razlicitih instalacija xp-a i nista uvek zakuca na istom mestu mis i tastatura ne reaguju u biosu sam otvorio portove za usb mis i tastaturu i probao da ih nakacim preko usb ali nista uvek stane na istom mestu. Ima li neko resenje?

Povadi sve iz računara osim grafike, memorije i procesora, i otkači sve osim monitora, miša i tastature p probaj opet. Meni se takav problem dešavao sa defektnim modemom u računaru.

Probao sve, vadio ram menjao slotove, ostavio samo memoriju i hard i opet zakuca na na regional setings proleteo je jednom i do imena i organizacije taman sam se ponadao kad opet nista zakucaju i mis i tastatura a instalacija se ne vrti ima li neko jos neki predlog? sad cu da probam sa xp sp1 jer sam citao na google da starije intel ploce nece sa sp2

ukljuci u bios-u USB LEGACY SUPPORT

podigao sam xp sp1 ali kada se podigne pokaze osnovni prozor sa sa startom i zamrzne se kompletan sistem probao sam tri razlicita misa, i dve tastature ne reaguje ,posle restarta se sve cini normalnim i opet zamrzavanje. Sta da radim? Posle sp1 sam pustio sp2 i prihvatio je normalno a i pod sp 1 je pokazivao iste simptome

Vrh Dno