Šta je novo?

pomoc

screen

Slavan
Učlanjen(a)
23.01.2009
Poena
304
Welcome to Asus Motherboard Make Disk for Dos Menu:

a) Intel ICH10R 32-bit AHCI/RAID Driver Disk
b) Intel ICH10R 64-bit AHCI/RAID Driver Disk
c) FreeDOS command prompt

Please choose a ~ c:
kada ubacim cd od maticne i posle restarta trazi mi da ubacim flopi koji nemam , i kada pritisnem a) Intel ICH10R 32-bit AHCI/RAID Driver Disk vrati me na isto sta treba da uradim moram cd da izbacim da bih nastavio druge drajvere da instaliram , windows mi je nestabilan svaki put kada neku igricu pokrenem restart ,plavi ekran samo se pokaze na sekundne mogu da slikam ili da vidim sta pise menjao komponentne sta sve nisam imam original win xp imam ser pack 3 sve sam skinuo i opet zeza hvala unapred

konfa is potpisa menjao maticnu plocu pa graficku proveravao memoriju sa memo test sve je ok menjao pastu na procesoru

Poslednja izmena:
Welcome to Asus Motherboard Make Disk for Dos Menu:

a) Intel ICH10R 32-bit AHCI/RAID Driver Disk
b) Intel ICH10R 64-bit AHCI/RAID Driver Disk
c) FreeDOS command prompt

Please choose a ~ c:
kada ubacim cd od maticne i posle restarta trazi mi da ubacim flopi koji nemam , i kada pritisnem a) Intel ICH10R 32-bit AHCI/RAID Driver Disk vrati me na isto sta treba da uradim moram cd da izbacim da bih nastavio druge drajvere da instaliram , windows mi je nestabilan svaki put kada neku igricu pokrenem restart ,plavi ekran samo se pokaze na sekundne mogu da slikam ili da vidim sta pise menjao komponentne sta sve nisam imam original win xp imam ser pack 3 sve sam skinuo i opet zeza hvala unapred

konfa is potpisa menjao maticnu plocu pa graficku proveravao memoriju sa memo test sve je ok menjao pastu na procesoru

udji u bios i namesti da ti je sata kontroler native ide pa ces instalirati winxp, a ako bas hoces sata onda odnesi dvd od ploce kod nekog drugara koji ima flopy pa napravi disk sa driverima za sata, na dvd-u od ploce imas make boot disk ili tako nekako se zove. ako u tvojoj masini nemas flopy iskopiraj to sto je makedisk napravio na usb pa pokusaj sa usb-a da poturis drivere (znam da trazi flopy ali uspelo mi je jednom al nepitaj me kako). Mada prva opcija ti je najednostavnija ako imas opciju u biosu da namestis sata na ide onda nemoras da se mucis sa ovim ostalim.

A koja ti je druga opcija pod "sata configuratio"? Native, basic bi nesto trebalo da bude. Jesi probao sa tim?

Nazad
Vrh Dno