Šta je novo?

Pomoc za teatrix 550 Pro

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Da li bi iko iz Novog Sada ukoliko ima saphire teatrix karticu mogao da mi prereze diskove koji idu uz nju (ukoliko je to moguce). Naime sestri od ujaka je mladji brat (3 godine) negde sakrio/bacio ili ko zna sta vec uradio sa diskovima i da stvar bude jos gora obrisao neke vitalne fajlove od power cinema programa. Posto joj je sistem zreo za format, bez drajvera i power cinema programa nemogu nista da uradim, pa ukoliko iko ima volje i moze da pomogne, najlepse bih ga molio da pise na PM.

Hvala unapred svima :wave:

Proday je napisao(la):
Skupa mi 4-ka mnogo!!!
skupa?
Pa ako moalo koristis google, mozes veoma jeftino da prodjes ;)
P.S
I dalje mi nije jasno kako se nisi setio da odes na ATI-jev sajt i skines drajvere??

Nedjo drajveri su manji problem ;o)

Poenta je bila sto mi internet jako sporo radio ovih dana pa me mrzelo da cekam pola sata za svaku stranicu. Nego sad odoh da googlam malo, dobro me podseti :d

A gde naci powercinema 4 koji moze da se registruje preko serijala a ne preko aktivacije na netu???

Poslednja izmena:
Ako si vec prinudjen da kupujes program, batali Power Cinema i pazari odmah ChrisTV. Ima kompletnu podrsku za Theater 550 Pro cip, a mnogo je bolji i fleksibilniji za podesavanje... menjanje kanala je trenutno, mozes da snimas direkno u DivX... mali i lagan program, za razliku od trome i preglomazne Power Cinema-e aplikacije.

Nazad
Vrh Dno