Konfiguracija je Abitova NF7, 512 MB ram, Amd Sempron 2500 i Connect 3d ati radeon 9600. Posle instalacije drajvera za grafiku pocinju problemi. Nicim izazvano monitor se samo zatamni i prebaci u stand-by rezim, a komp nastavlja da radi. Nije povezano sa pokretanjem neke konkretne aplikacije, nekada je dovoljno da pritisnete start button i da dozivite blackout. Reset vraca komp u normalno stanje ( do sledeceg blackouta koji moze biti za 20 sec ili 20 min), a da pri tome ne postoji ni jedan error mesage log u event vieweru. U pitanju je potpuno nova instalacija na novom hardu. Probao sam sa kompletnim brisanjem ati drivera i ponovnom reinstalacijom istih i novih sa ati sajta, i starijih....... :wall: situacija je nepromenjena....
Probao sam po nekim stranim forumiima i saveti se svode uglavnom na spusti agp sa 8X na 4X i sl. Cemu grafika sa 8Xagp ako ne moze da radi na 8X. Da li je neko mozda iskusio slican problem i ima neko adekvatno resenje, ili mozda neki driver koji sljaka? Help! :zgran:
Probao sam po nekim stranim forumiima i saveti se svode uglavnom na spusti agp sa 8X na 4X i sl. Cemu grafika sa 8Xagp ako ne moze da radi na 8X. Da li je neko mozda iskusio slican problem i ima neko adekvatno resenje, ili mozda neki driver koji sljaka? Help! :zgran: