Pocetnik sam sa CSS-om pa mi je potrebna mala pomoc oko okvira <div> tag za pozicioniranje sadrzaja na strani. Napravio sam glavni okvir u kome ce se nalaziti sav sadrzaj 640x480. I posto sam koristio rezoluciju 1024x768 pozicionirao sam ga 192 pixela od leve strane. U Operi to tako i prikazuje medjutim u IE ga lepi za levu stranu. Zbog cega se to desava i kako da to resim. I kako da kazem okviru da se uvek nalazi na sredini strane bez obzira na rezoluciju monitora?
I jos jedno pitanje, u tom glavnom okviru sam ubacio jos jedan okvir koji bi trebao da se nalazi na dnu, stavio sam relativ poziciju na 465px od vrha misleci da ce da ga pozicionira na dno jer je on visok 15px medjutim on ga stavlja na neko, meni, nelogicno mesto, gde gresim?
I jos jedno pitanje, u tom glavnom okviru sam ubacio jos jedan okvir koji bi trebao da se nalazi na dnu, stavio sam relativ poziciju na 465px od vrha misleci da ce da ga pozicionira na dno jer je on visok 15px medjutim on ga stavlja na neko, meni, nelogicno mesto, gde gresim?
Poslednja izmena: