Šta je novo?

Pomoc za poplave u Srbiji !!!

pcstefi

Cenjen
Učlanjen(a)
25.12.2013
Poena
151
Dobar dan svim forumasima zelim, u ime Crvenog Krsta Mladenovac postavljam ovaj topic radi postizanja pomoci za ugrozene.
Trenutno u Mladenovcu ima 90 ugrozenih ljudi iz Obrenovca koji su smesteni u Sportski centar Mladenovac.
Apel za sve rudare da pomognu koliko ko moze!
Takodje ukoliko mislite da je neka prevara mozemo postaviti na sajtu Crvenog Krsta Mladenovac adresu bitcoina.
Hvala puno svim ljudima koji smatraju da treba da pomognu.

btc adresa: 1D5KGmWghTwaCBPZqgd3UsifEgRa9j7ecx

U toku sutrasnjeg dana ce se postaviti i okacice adresu.

hej, ja mislim da treba ići direktno na ljude ovoga puta, a preskočiti organizacije.

naći najugroženije (njihove porodice ili tako nešto), i dati im keš na ruke za kuću i tako te stvari. vode i ostalih gluposti će biti dovoljno.

kako će Crveni krst zameniti bitcoin-e u novce, i ko će imati uvid u to? ja sam pre da se u ovom slučaju to skupi na gomilu, pretvori u pare, i onda da se nasumice te pare nekome daju.

Poslednja izmena:
Slazem se ali koliko smo organizovani nema od toga nista, ceo Crveni Krst ce imati uvid u to tako da sto se toga tice nema problema.

hej, ja mislim da treba ići direktno na ljude ovoga puta, a preskočiti organizacije.

naći najugroženije (njihove porodice ili tako nešto), i dati im keš na ruke za kuću i tako te stvari. vode i ostalih gluposti će biti dovoljno.

kako će Crveni krst zameniti bitcoin-e u novce, i ko će imati uvid u to? ja sam pre da se u ovom slučaju to skupi na gomilu, pretvori u pare, i onda da se nasumice te pare nekome daju.

Pa lepo, ti kao promoter odes, otvoris im nalog na bitstamp i posaljes novac na devizni racun. Na sajtu se moze preko API-ja vezati trenutno stanje novcanika i to je to. Ne vidim nekakve velike probleme u tome.

hah, ma ko će im to odraditi, plus verifikacija na stampu za "preduzeća" je veliki smor.

isplate na račun trećih nisu dozvoljene.

Poslednja izmena:
JA bi ovo zaobisao ..ima mnogo ljudi koji bi da iskoriste nesrecu da sebi uzmu pare..vidjao sam vec svasta ovih par dana da mi je muka ..lepo svaki grad ima crveni krst..ja sam otisao tamo u nedelju i odneses sve sto mislis da im treba a mozes da odvojis.

Ja ne bih davao novce na ruke nego npr kad nadjete nekog ko treba da sredjuje kucu/stan, da se onda od donatorskih novaca kupi materijal ili plati majstor, tako je najsigurnije.

ovo je za inostranstvo pre svega...nemojte da trolujete oko kradje jer (ima ******) ne bi to moglo uraditi bar 99% ljudi!!!!

hah, ma ko će im to odraditi, plus verifikacija na stampu za "preduzeća" je veliki smor.

isplate na račun trećih nisu dozvoljene.

kako mislis trecih lica...otvore sebi racun i puste lovu, sve dodatke mogu odraditi a iskreno to mogu da im pomognem...jedan dan posla

@ toogood Niko se nece oko toga cimati.
@ dzonikg28 Ima raznih slazerm se sa tobom ali ne verujem da su bas svi takvi tako da...
Danas sam bio i u opstini otvorio sam im nalog na btc-e sve objasnio i obavestice me kada postave na sajt da i mi rudari pomognemo.

Nisu iste adrese za donaciju znaci da neko laze!

@pcstefi

Ko je uopste spominjao da je isti covek/grupa u pitanju?

Licno znam momke koji stoje iza bitcoinbalkan foruma, tj iza cele price o donaciji. Svi oni imaju isti cilj, a to je prikupljanje pomoci za sanaciju poplavljenih podrucja i obezbedjivanje elementarnih uslova za zivot nastradalih u tim istim poplavama..

Mi (rudari) treba da se dogovorimo i organizujemo, da li cemo ispred bench ili bitcoinbalkan zajednice da skupimo sredstva, i da sirokim narodnim masama dokazemo da smo humani i da bitcoin nije napravljen samo za zloupotrebu (kako prenose nasi mediji), vec da mogu posluziti i u humane svrhe ;)

Ko god zeli da donira, neka se drzi bitcoinbalkan threada, ti momci su provereni...

ja sam skromno donirao. bitcoinbalkan i momci iza njega su prvi zavrteli kulere na kopanju kriptovaluta na ovim prostorima. Tako su i mene uputili pre 2.5 godine u srz materije. Tako da tu nema sta da se polemise. Ko hoce moze kod njih da ostavi donaciju kao ja....

JA bi ovo zaobisao ..ima mnogo ljudi koji bi da iskoriste nesrecu da sebi uzmu pare..vidjao sam vec svasta ovih par dana da mi je muka ..lepo svaki grad ima crveni krst..ja sam otisao tamo u nedelju i odneses sve sto mislis da im treba a mozes da odvojis.

ne zaboravi i one iz tih organizacija. njih je procentualno daleko vise.
realno, veca je sansa da ovako bude pokradeno, nego da si nekome u ruke dao.

poslata donacija od strane mene i kumare ;)
nadam se da ce se jos ljudi odluciti da prebace neki koin u vidu donacija..

kao sto rece mige, bitcoinbalkan je prvenac u mining svetu na nasim prostorima, i to je razlog zasto bih podrzao te momke i nacin prosledjivanja donacija.. vise informacija o visini donacija na stranici:
http://www.bitcoinbalkan.com/humanitarna-akcija-za-pomoc-poplavljenim-podrucjima

Nazad
Vrh Dno