GR-44
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2007
- Poena
- 370
Pozdrav svima! Citao sam prethodno postavljene teme, uglavnom ne obuhvataju moje zahteve..
Elem, moji su resili da sa veeelike kutije predju na plazmu 😀 I dete Grujica je dobilo za zadatak da odabere, jer se jelte razume vise od njih. Al tu se ja uzdam u moje benchmark prijatelje 🙂
Cena je 25-30000 bitno je da ide na 6 rata..pa tako 6x5000 moze da se izvuce..
Dimenzije ormara, rupe gde ce ici su 87x51cm ..kapiram da tu staje 32''
Proizvodjac, opcije, sve prepustam vama jer stvarno nisam u toku sto se televizora tice.
Pucajte sa predlozima i pomagajte, rekao sam da javljam za dva dana 😀 sta moze za ovu cifru i te velicine, da bude ok odnos kvalitet/cena, a za opcije nznm ni sta bih trazio, jedino sto mi pada na pamet za tv je youtube (kapiram smart) al to je moja zelja, ja kod njih ne gledam tv 😀 a kod sebe imam gorenje kutiju, tako da mi je svejedno 😀
Sto kaze cale..sta god, samo da ne moram u skolu da bih promenio kanal 😀
Toliko, nadam se brzim odgovorima, i hvala puno!
Elem, moji su resili da sa veeelike kutije predju na plazmu 😀 I dete Grujica je dobilo za zadatak da odabere, jer se jelte razume vise od njih. Al tu se ja uzdam u moje benchmark prijatelje 🙂
Cena je 25-30000 bitno je da ide na 6 rata..pa tako 6x5000 moze da se izvuce..
Dimenzije ormara, rupe gde ce ici su 87x51cm ..kapiram da tu staje 32''
Proizvodjac, opcije, sve prepustam vama jer stvarno nisam u toku sto se televizora tice.
Pucajte sa predlozima i pomagajte, rekao sam da javljam za dva dana 😀 sta moze za ovu cifru i te velicine, da bude ok odnos kvalitet/cena, a za opcije nznm ni sta bih trazio, jedino sto mi pada na pamet za tv je youtube (kapiram smart) al to je moja zelja, ja kod njih ne gledam tv 😀 a kod sebe imam gorenje kutiju, tako da mi je svejedno 😀
Sto kaze cale..sta god, samo da ne moram u skolu da bih promenio kanal 😀
Toliko, nadam se brzim odgovorima, i hvala puno!